Sinzero - Marc Colin - Cloudburst - Dupont-Fahn - Bader-Mimeur - André Clouet - Atlas Swift - Murva - Felix Solis - Continuum - Mauro - Comando G - Bruno Colin - Joseph Colin - Complex - Kruidig

De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat verkrijgbaar is onder Alcohol vrije wijn. Het bevat minder dan 0.5% alcohol en bevat ook zeer weining caloriën (tussen de 20-32 kcal per 100 ml) — dus een zeer verantwoorde keuze. In tegenstelling tot het laten verdampen van wijn waarbij er naast de alcohol ook aroma's verliezen worden de Sinzero wijnen gemaakt volgens een unieke procedé de SSC...

Toon meer
filter Filteren
Wijnhuis
Land
Regio
Druif
2019 Joseph Colin Puligny-Montrachet Le Trézin
grape Chardonnay
100,00 82,64
2019 Joseph Colin Batard Montrachet Grand Cru
grape Chardonnay
750,00 619,83
2019 Joseph Colin Chassagne-Montrachet 1er Cru Les Chenevottes
grape Chardonnay
120,00 99,17
2019 Joseph Colin Chassagne-Montrachet 1er Cru Vide Bourse
grape Chardonnay
130,00 107,44
2019 Joseph Colin Chevalier-Montrachet Grand Cru
grape Chardonnay
820,00 677,69
2019 Tim Mondavi Continuum Proprietary Red
grape Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
375,00 309,92
2019 Tim Mondavi Continuum Novicium
grape Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
215,00 177,69
2019 Cloudburst Cabernet Sauvignon
grape Cabernet Sauvignon
289,00 238,84
2019 Tim Mondavi Continuum Proprietary Red Magnum
grape Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
795,00 657,02
per pagina
🍷

Hulp nodig van onze sommelier?

Onze sommelier helpt je binnen 🕐 1 minuut jouw perfecte wijn te vinden – persoonlijk, snel en 💚 gratis.

De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat verkrijgbaar is onder Alcohol vrije wijn. Het bevat minder dan 0.5% alcohol en bevat ook zeer weining caloriën (tussen de 20-32 kcal per 100 ml) — dus een zeer verantwoorde keuze. In tegenstelling tot het laten verdampen van wijn waarbij er naast de alcohol ook aroma's verliezen worden de Sinzero wijnen gemaakt volgens een unieke procedé de SSC technologie (Spinning Cone Column) waarbij geen smaak-of geurverlies plaats vindt. 

De druiven worden gefermenteerd en gerijpt volgens de traditionele wijnbereidings methode. Tijdens deze traditionele "vinificatie" worden de druiven heel voorzichtig gekneusd en vindt een normale vergisting en rijping plaats. Er wordt dus echte wijn gemaakt en de wijn wordt vlak voor het bottelen pas gedealcoholiseerd. Het fraaiste procedé om te de-alcoholiseren is volgens het zogenaamde SSC technologie (Spinning Cone Column). Het is ook wel het duurste proces maar SSC geeft geen geen aroma- of smaakverlies. Via een ingenieus (natuurkundig) systeem worden de aroma's, de alcohol en het vocht gescheiden waarna de aroma's weer worden toegevoegd aan het vocht. 

Wij hebben van Sinzero de rode wijn gemaakt van Cabernet Sauvignon, de witte wijn gemaakt van Chardonnay en een hele prettig bubbel welke ook is gemaakt van Chardonnay.