Sherry

González Byass Tío Pepe Fino Sherry
15,15 12,52
González Byass Nectar Pedro Ximénez Dulce Sherry
18,15 15,00
Valdespino Inocente Fino Blanco
21,95 18,14
Equipo Navazos La Bota de Manzanilla Nº 113
32,95 27,23
Equipo Navazos La Bota de Manzanilla Nº 113
Juan Piñero Manzanilla Jarona
8,49 7,02
González Byass Tío Pepe Alfonso Oloroso Seco Sherry
10,95 9,05
Pérez Barquero Gran Barquero Amontillado Sherry
31,95 26,40
Equipo Navazos La Bota de Fino  Nº 115
36,95 30,54
Equipo Navazos La Bota de Fino  Nº 115
González Byass Tio Pepe Del Duque Amontillado VORS
32,95 27,23

Sherry wijnen, Manzanilla en Sherry Azijn zijn trotse dragers van de Beschermde Oorsprongsbenaming (B.O.B.). Ze worden op een authentieke en traditionele wijze vervaardigd onder unieke bodem- en klimaatomstandigheden, wat hen onderscheidt en wordt bevestigd door Europese kwaliteitskeurmerken.

Sherry Wijn en Manzanilla: 3000 Jaar Oude Schatten

Sherry Wijnen en Manzanilla hebben een rijke traditie die teruggaat tot wel 3000 jaar. Het traditionele Criaderas en Solera systeem, de verscheidenheid aan druivensoorten en de unieke bodem en rijpingsprocessen zijn de ingrediënten die deze wijnen tot een natuurlijk wonder maken, met smaken die echt uniek zijn. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid, van aperitief tot diner, van traditionele tot experimentele gerechten.

Feiten over Sherry Wijnen: Antwoorden op Jouw Vragen

Een Bijzondere Witte Wijn: Sherry Wijnen zijn in wezen gerijpte witte wijnen met een scala aan kleuren, van licht tot donker. Serveer ze gekoeld in een witte wijnglas, vergelijkbaar met andere witte wijnen.

Drie Druivensoorten: Palomino-druif voor droge wijnen, Pedro Ximénez en Moscatel druiven voor zoete varianten.

Uniek Productieproces: De wijnen worden volgens het traditionele Criaderas en Solera systeem vervaardigd, waarbij wijnen uit verschillende jaargangen worden gecombineerd.

Rijping: De rijping in Amerikaanse eiken vaten bepaalt het smaakprofiel. Er zijn twee soorten rijping: Biologische rijping met "flor" en oxidatieve rijping zonder "flor."

Flor: Deze gistsoort verandert en verrijkt de wijn en beschermt deze tegelijkertijd tegen oxidatie. Flor is een opmerkelijk oenologisch wonder van Sherry.

Sherry bij Grandcruwijnen

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!