Over Grandcruwijnen

Grandcruwijnen is gespecialiseerd in kwaliteitswijnen. Die verkopen wij per fles, uit een assortiment van 2000+ verschillende wijnen. We richten ons met name op Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen. en de topwijnen uit de Nieuwe Wereld. Uiteraard tegen uiterst scherpe prijzen. Want een goede wijn hoeft niet duur te zijn: u heeft al een fles vanaf 5 euro. Daarnaast heeft Grandcruwijnen een uniek aanbod van olijfolie, sherry’s en portwijnen. In bijna alle gevallen stukken voordeliger en allemaal eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop of per telefoon. Onze wijnen kun je makkelijk vergelijken, want dit zijn allemaal A-merk wijnen. Wij verkopen dus géén ‘private label’ wijnen waarvan je de prijzen niet kunt vergelijken en zogenaamd met hoge kortingen worden verkocht. Ons assortiment bevat louter internationaal bekende kwaliteitswijnen in letterlijk iedere prijsklasse.

Zo zijn we begonnen

Grandcruwijnen is in 2010 opgericht door wijnliefhebber- en kenner Rolf Ketelaar. Zijn missie: goede wijnen aanbieden tegen een scherpere prijs. In Nederland liggen de wijnprijzen namelijk een stuk hoger dan in het buitenland. Bovendien is de keuze per winkel vaak beperkt. Dat komt doordat de Nederlandse inkooporganisaties het assortiment van de winkels samenstellen. Grandcruwijnen heeft dit patroon doorbroken. Om wijnen via substantieel minder schakels naar Nederland te importeren, ontwikkelden we in 2010 een logistiek model. Het resultaat: beduidend lagere prijzen en een groter aanbod. Bovendien brak Grandcruwijnen met de trend van verkoop per doos. Het concept sloeg aan. Onder leiding van Corina Ketelaar groeide Grandcruwijnen uit tot een fulltime bedrijf: we hebben een eigen magazijn en klantenservice die 5 dagen per week bereikbaar is. Duizenden klanten bestellen hun wijnen bij ons. Zij maken hun keuze uit één van de grootste wijncollecties van Nederland en België.

Zo werken we

Grandcruwijnen handelt rechtstreeks met grote wijnhuizen in Frankrijk, Spanje en Italië en natuurlijk ook met de Nederlandse importeur. Een groot gedeelte van het assortiment is direct en eigen importer en deze import is zonder tussenkomst van derden. Door de directe import zijn we voor deze producten in principe altijd de voordeligste! Uheeft bij Grandcruwijnen keuze uit ruim 2500+ soorten. Bovendien koopt u bij ons in tegenstelling tot veel (internet)wijnhandelaren uw wijn per fles. Proeven staat u daardoor vrij. 

Wat we ú bieden

Bij Grandcruwijnen hebben we wijnen voor ieders budget. Maar hoeveel u ook betaalt, u bent altijd verzekerd van een goede kwaliteit. We hebben namelijk niet alleen een vinoloog in eigen huis, maar worden ook continu bijgestaan door internationale adviseurs van de wijnhuizen waarmee we samenwerken. Behalve van kwaliteit, bent u bij Grandcruwijnen gegarandeerd van een snelle en flexibele levering. Bestellen kan zowel per telefoon als online. Bestelt voor 16.00 uur? Dan heeft u uw wijnen de volgende werkdag in principe al in huis. En u kiest zelf hoe u de wijn wilt laten bezorgen. 

Waar kunt u ons vinden

Vanzelfsprekend vind u ons op het wordwide web en wel onder adres: www.grandcruwijnen.nl maar ons kantoor/magazijn en onze Wine Warehouse annex Winkel bevindt zich op de Rijksstraatweg 24 - 3316 EH te Dordrecht. 

Ons bezoeken

Onze magazijn en onze winkel & showroom zijn alle werkdagen geopend van 10:00-17:30. Voor de meest actuele/afwijkende openings openings tijden kijk dan op onze Bezoek pagina. Wilt u met eigen ogen ons assortiment aanschouwen. Al onze 2500+ wijnen die we aanbieden via onze webshop staan ook allemaal uitgestalt in onze gecondioneerde showroom & winkel. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Klik hier voor een korte video-impressie van onze winkel

CO2 Neutraal

Onze gehele Wine Warehouse is geconditioneerd maar we hebben dit wel op een verantwoorde manier gedaan. Op ons dak liggen 50 zonnepanelen die zorg dragen dat wij volledig C02 neutraal draaien. Zelfs gedurende de hete zomerdagen leveren onze zonnepanelen genoeg op om alle warmtepompen van energie te voorzien zodat uw wijnen altijd in een perfecte constante temperatuur liggen zonder het milieu te belasten. Wij zijn een van de weinige (we vermoeden de enige) die kunnen garanderen dat uw wijnen en gecondioneerd liggen en dit CO2 neutraal gebeurt. Wellicht ook een overweging waard om mee te nemen in uw keuze voor uw wijn-leverancier.

Meer weten over Grandcruwijnen?

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Bel dan met de klantenservice op 078-6450615 of spreek ons aan op de live chat of per mail.  Wij vertellen u dan graag alles over Grandcruwijnen.

Algemene informatie Grandcruwijnen.nl

Rijksstraatweg 24,
3316 EH Dordrecht
Nederland
Telefoonnummer: 078 6450615

Standaard Openingstijden Winkel & Showroom:

maandag-vrijdag - 10:00-17:30 uur

Naam Bank: Rabobank
Rekeningnummer: 1165.32.599
BIC/Swift: RABONL2U
IBAN: NL30 RABO 0116532599
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 24488414
BTW-nr Nederland: NL822102390B01
BTW-nr België: BE0728999639
Accijnsnummer: NL00740025980

Grandcruwijnen.nl is lid van Thuiswinkel