Betalen

Bij Grandcruwijnen bestelt u gemakkelijk uw wijnen. En ook betalen gaat eenvoudig. Ons betalingsverkeer wordt verzorgd door PAY.NL en bieden vele betaal-mogelijkheden.  Op deze pagina vindt u een overzicht van onze verschillende betaalmethoden.

Uw bestelling afrekenen

Alle prijzen die worden getoond op onze website zijn prijzen inclusief de wettelijke 21% BTW. Bij Grandcruwijnen kunt u uw bestelling op verschillende manieren afrekenen. Alle betalingen verlopen rechtstreeks via uw bank of via erkende betaalinstanties. Grandcruwijnen slaat uw bank- of creditcardgegevens nooit op. Via onze webshop kunt u gebruik maken van:

iDEAL

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen (er worden geen extra kosten in rekening gebracht):

 • Bestel uw wijnen.
 • Kies bij het afrekenen iDEAL als betaalmethode.
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken online regelt.
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank.
 • U keert terug naar de webwinkel en uw betaling is geslaagd!

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u online aankopen kunt betalen. U kunt een PayPal-rekening openen en die koppelen aan uw bankrekening of creditcard. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard. U kunt er ook voor kiezen uw creditcardgegevens eenmalig aan PayPal te verstrekken. Als u toestemming geeft, voert PayPal de betaling uit en wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven. 

Eenmalige machtiging via Riverty (voorheen Afterpay)

Erg eenvoudig en veilig. In de online kassa kiest u als betaalmethode voor Riverty (achteraf betalen). U rondt uw bestelling af. Hiervoor is geen betaalpas, e.dentifier of TAN-code nodig. U ontvangt de bestelde producten van ons en pas ná ontvangst van de bestelling ontvangt u van Riverty een e-mail met de factuur. Riverty stuurt per e-mail de factuur nadat u uw bestelling hebt ontvangen. Deze factuur kunt u betalen hoe en wanneer dit het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Dit kan via de iDEAL-knop in de factuur of door het bedrag over te maken via internetbankieren. Veilig en handig.

Achteraf betalen via Billink

Snelle, eenvoudige en veilige manier om achteraf te betalen voor online aankopen. Tijdens het afrekenen kiest u als betaalmethode voor Billink. Ook zakelijke bestellingen kunnen hiermee achteraf betaald worden, er wordt gevraagd een KvK nummer in te vullen. Na een paar dagen ontvangt u per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kunt u ook altijd terugvinden in de Billink app. U heeft standaard 14 dagen de tijd om te betalen. Dit kan via de iDEAL-knop in de factuur of door het bedrag over te maken via internetbankieren.
Billink is een handige betaaloplossing voor als u onderweg bent of als u geen reader of creditcard bij de hand hebt.
Voor Billink betalingen geldt een maximum bedrag van 500,-. Voor zakelijke bestellingen geldt een maximum van 1.000,-.

Mister Cash

Mister Cash is een algemeen geaccepteerde betaalwijze in België. De werking is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 • U bestelt uw wijnen.
 • Kies bij het afrekenen Mister Cash als betaalmethode.
 • Voer het nummer en de vervaldatum van uw debetkaart in.
 • De betaling wordt bevestigd via het beveiligingsmiddel van uw bank. Bijvoorbeeld via een paslezer met pincode.
 • Als de transactie is voltooid, keert u terug naar de webwinkel om de bestelling te voltooien.

Overboeking

Als u kiest voor overboeking dient u het totaalbedrag dat vermeld staat in de bevestiging (die u per e-mail wordt toegestuurd) over te maken op ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verwerken we uw order. Des te eerder u de betaling doet des te eerder zult u ook de wijnen ontvangen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wel belangrijk te vermelden dat we de wijn maximaal 3 dagen gereserveerd houden. Is de betaling dan nog niet gedaan dan houden we ons het recht voor om de bestelling te annuleren en de wijnen weer vrij te geven voor de verkoop.

GRANDCRUWIJNEN.NL
RIJKSSTRAATWEG 24
3316 BH DORDRECHT

IBAN: NL30 RABO 0116 5325 99
BIC: RABONL2U
REKENINGNUMMER: 1165.32.599 

Creditcard: Visa, Mastercard

U kunt betalen met uw creditcard. Wij accepteren Visa en Mastercard. 

 • Bestel uw wijnen.
 • Kies bij het afrekenen Visa/Mastercard als betaalmethode.
 • U komt in een invulscherm van PAY.NL. Deze instantie handelt onze elektronische betalingen af.
 • U geeft de gevraagde informatie in
 • U keert terug naar de webwinkel en uw betaling is geslaagd!

Diverse Europese betalingsmethodes - Additional European Payment methods

Grandcruwijnen also supports specifc payment methods for EU-countries: 

 • Sofortbanking: Germany, Austria, Switzerland, Poland, Hongary, Nederland, Belgie, France, Itay, Spain and United Kingdom
 • Giropay: Austria and Germany
 • MyBank: Luxemburg, Italy and  France

Pinbetaling in de winkel

Wanneer u heeft gekozen voor 'Ophalen bij Grandcruwijnen te Dordrecht' dan kunt u tevens kiezen voor 'Afrekenen in de winkel'. Hierna zetten wij de bestelling voor u klaar in ons Wine Warehouse aan de Rijksstraatweg 24 te Dordrecht, en hoeft u alleen nog maar af te rekenen. Snel & eenvoudig voor u geregeld!
Afhalen in Dordrecht is mogelijk iedere werkdag van 10:00-17:30uur.

Op rekening betalen voor bedrijven

Voor bedrijven is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. U kunt in dat geval de bestelling doen en dan te kiezen voor betaling middels Riverty/Afterpay. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen op +31 (0)78 6450615 en/of een e-mail sturen naar [email protected] en dan maken wij de bestelling voor u in orde.