Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Betalen

Bij Grandcruwijnen bestelt u gemakkelijk uw wijnen. En ook betalen gaat eenvoudig. Ons betalingsverkeer wordt verzorgd door PAY.NL en bieden vele betaal-mogelijkheden.  Op deze pagina vindt u een overzicht van onze verschillende betaalmethoden.
 

Uw bestelling afrekenen

Alle prijzen die worden getoond op onze website zijn prijzen inclusief de wettelijke 21% BTW. Bij Grandcruwijnen kunt u uw bestelling op verschillende manieren afrekenen. Alle betalingen verlopen rechtstreeks via uw bank of via erkende betaalinstanties. Grandcruwijnen slaat uw bank- of creditcardgegevens nooit op. Via onze webshop kunt u gebruik maken van:

iDeal

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen (er worden geen extra kosten in rekening gebracht):

 • Bestel uw wijnen.
 • Kies bij het afrekenen iDEAL als betaalmethode.
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken online regelt.
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank.
 • U keert terug naar de webwinkel en uw betaling is geslaagd!

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u online aankopen kunt betalen. U kunt een PayPal-rekening openen en die koppelen aan uw bankrekening of creditcard. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard. U kunt er ook voor kiezen uw creditcardgegevens eenmalig aan PayPal te verstrekken. Als u toestemming geeft, voert PayPal de betaling uit en wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven. Voor PayPal betalingen geldt een toeslag van 1%.

Eenmalige machtiging via Afterpay

Erg eenvoudig en veilig. In de online kassa kies je als betaalmethode voor AfterPay (achteraf betalen). Je rondt je bestelling af. Hiervoor heb je geen betaalpas, e.dentifier of TAN-codes nodig.Je ontvangt de bestelde producten van ons en pas ná ontvangst van je bestelling ontvang je van AfterPay een e-mail met de factuur. AfterPay stuurt jou per e-mail de factuur nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Deze factuur kun je betalen hoe en wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.  Dit kan via de iDEAL-knop in je factuur of door het bedrag over te maken via internetbankieren. Veilig en handig. Voor Afterpay betalingen geldt een toeslag van 1%

Mister Cash

Mister Cash is een algemeen geaccepteerde betaalwijze in België. De werking is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 • U bestelt uw wijnen.
 • Kies bij het afrekenen Mister Cash als betaalmethode.
 • Voer het nummer en de vervaldatum van uw debetkaart in.
 • De betaling wordt bevestigd via het beveiligingsmiddel van uw bank. Bijvoorbeeld via een paslezer met pincode.
 • Als de transactie is voltooid, keert u terug naar de webwinkel om de bestelling te voltooien.

 

AfterPay - Betalen Op Rekening

AfterPay voert voor grandcruwijnen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij grandcruwijnen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 350 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Na bestelling ontvangt u een email met factuur van Afterpay en deze bevat instructies om de betaling te doen dus u dient niet rechtstreeks aan ons te betalen maar de instructies op te volgen van Afterpay. Betalen op rekening is mogelijk voor de Nederlandse en Belgische klanten. Hiervoor geldt een toeslag van 1%.

 

Overboeking

Als u kiest voor overboeking dient u het totaalbedrag dat vermeld staat in de bevestiging (die u per e-mail wordt toegestuurd) over te maken op ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verwerken we uw order. Des te eerder u de betaling doet des te eerder zult u ook de wijnen ontvangen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

GRANDCRUWIJEN.NL`
RIJKSSTRAATWEG 24
3316 BH DORDRECHT

IBAN: NL30 RABO 0116 5325 99
BIC: RABONL2U
REKENINGNUMMER: 1165.32.599 

  

Creditcard-Visa, Mastercard en American Express

U kunt betalen met uw creditcard. Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express. Voor creditcard betalingen geldt een toeslag van 1%.

 • Bestel uw wijnen.
 • Kies bij het afrekenen Creditcard (Visa/Mastercard/American Express) als betaalmethode.
 • U komt in een invulscherm van PAY.NL. Deze instantie handelt onze electronische betalingen af.
 • U geeft de gevraagde informatie in
 • U keert terug naar de webwinkel en uw betaling is geslaagd!

   

Diverse Europese betalingsmethodes - Additional European Payment methods

Grandcruwijnen support also specifc payment methods for EU-countries: 

 • Sofortbanking: Germany, Austria, Switzerland, Poland, Hongary, Nederland, Belgie, France, Itay, Spain and United Kingdom
 • Giropay: Austria and Germany
 • MyBank: Luxemburg, Italy and  France

 

Pinbetaling in de winkel

Wanneer u heeft gekozen voor 'Ophalen bij Grandcruwijnen te Dordrecht' dan kunt u tevens kiezen voor 'Afrekenen in de winkel'. Hierna zetten wij de bestelling voor u klaar in ons Wine Warehouse aan de Rijksstraatweg 24 te Dordrecht, hoeft u alleen nog maar af te rekenen. Snel & eenvoudig voor u geregeld!
Afhalen in Dordrecht is mogelijk iedere werkdag van 11:00-17:30uur en zaterdag op afspraak.

 

Op rekening betalen voor bedrijven

Voor bedrijven is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. U kunt in dat geval de bestelling doen en dan te kiezen voor betaling middels Afterpay.Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen op +31 (0)78 6450615 en/of een email sturen naar info@grandcruwijnen.nl en dan maken wij de bestelling voor u in orde.

 

IN3 - Gespreid betalen

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. De kosten voor deze betaalmethode zijn slechts 2% en voor bestellingen vanaf 100,-  en tot 3000,- euro en werkt zeer eenvoudig:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole. U doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden. Binnen 30 dagen doet u de tweede betaling en binnen 60 dagen doet u de derde betaling.

 

< Terug

Laatste recensies

Highly drinkable wine for a good price/quality ratio.

- RJW
Bekijk meer recensies