Betalen

Bij Grandcruwijnen bestelt u gemakkelijk uw wijnen. En ook betalen gaat eenvoudig. Ons betalingsverkeer wordt verzorgd door PAY.NL en bieden vele betaal-mogelijkheden.  Op deze pagina vindt u een overzicht van onze verschillende betaalmethoden.

Uw bestelling afrekenen

Alle prijzen die worden getoond op onze website zijn prijzen inclusief de wettelijke 21% BTW. Bij Grandcruwijnen kunt u uw bestelling op verschillende manieren afrekenen. Alle betalingen verlopen rechtstreeks via uw bank of via erkende betaalinstanties. Grandcruwijnen slaat uw bank- of creditcardgegevens nooit op. Via onze webshop kunt u gebruik maken van:

iDEAL

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen (er worden geen extra kosten in rekening gebracht):

 • Bestel uw wijnen.
 • Kies bij het afrekenen iDEAL als betaalmethode.
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken online regelt.
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank.
 • U keert terug naar de webwinkel en uw betaling is geslaagd!

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u online aankopen kunt betalen. U kunt een PayPal-rekening openen en die koppelen aan uw bankrekening of creditcard. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard. U kunt er ook voor kiezen uw creditcardgegevens eenmalig aan PayPal te verstrekken. Als u toestemming geeft, voert PayPal de betaling uit en wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven. 

Eenmalige machtiging via Riverty (voorheen Afterpay) - Consument & Bedrijven

Erg eenvoudig en veilig. In de online kassa kiest u als betaalmethode voor Riverty (achteraf betalen). U rondt uw bestelling af. Hiervoor is geen betaalpas, e.dentifier of TAN-code nodig. U ontvangt de bestelde producten van ons en pas ná ontvangst van de bestelling ontvangt u van Riverty een e-mail met de factuur. Riverty stuurt per e-mail de factuur nadat u uw bestelling hebt ontvangen. Deze factuur kunt u betalen hoe en wanneer dit het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Dit kan via de iDEAL-knop in de factuur of door het bedrag over te maken via internetbankieren. Veilig en handig. Deze betaalmethode is ook beschikbaar voor bedrijven

Achteraf betalen via Billink - Consument & Bedrijven

Snelle, eenvoudige en veilige manier om achteraf te betalen voor online aankopen. Tijdens het afrekenen kiest u als betaalmethode voor Billink. Ook zakelijke bestellingen kunnen hiermee achteraf betaald worden, er wordt gevraagd een KvK nummer in te vullen. Na een paar dagen ontvangt u per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kunt u ook altijd terugvinden in de Billink app. U heeft standaard 14 dagen de tijd om te betalen. Dit kan via de iDEAL-knop in de factuur of door het bedrag over te maken via internetbankieren.
Billink is een handige betaaloplossing voor als u onderweg bent of als u geen reader of creditcard bij de hand hebt.
Voor Billink betalingen geldt een maximum bedrag van 500,-. Voor zakelijke bestellingen geldt een maximum van 1.000,-.

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente voor Consument

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.  Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente voor Business

De in 3 termijnen betalen is ook beschikbaar voor bedrijven voor aankopen Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro. IN3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten! Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 (business of consument) betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1.    Kies & check: 
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2.    1e betaling & verzending:
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3.    2e & 3e betaling:
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Als u de keuze heeft gemaakt voor IN/3 kunt u in de portal de keuze maken of dit voor Consument of voor Business is.

Mister Cash

Mister Cash is een algemeen geaccepteerde betaalwijze in België. De werking is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 • U bestelt uw wijnen.
 • Kies bij het afrekenen Mister Cash als betaalmethode.
 • Voer het nummer en de vervaldatum van uw debetkaart in.
 • De betaling wordt bevestigd via het beveiligingsmiddel van uw bank. Bijvoorbeeld via een paslezer met pincode.
 • Als de transactie is voltooid, keert u terug naar de webwinkel om de bestelling te voltooien.

Overboeking

Als u kiest voor overboeking dient u het totaalbedrag dat vermeld staat in de bevestiging (die u per e-mail wordt toegestuurd) over te maken op ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verwerken we uw order. Des te eerder u de betaling doet des te eerder zult u ook de wijnen ontvangen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wel belangrijk te vermelden dat we de wijn maximaal 3 dagen gereserveerd houden. Is de betaling dan nog niet gedaan dan houden we ons het recht voor om de bestelling te annuleren en de wijnen weer vrij te geven voor de verkoop.

GRANDCRUWIJNEN.NL
RIJKSSTRAATWEG 24
3316 BH DORDRECHT

IBAN: NL30 RABO 0116 5325 99
BIC: RABONL2U
REKENINGNUMMER: 1165.32.599 

Creditcard: Visa, Mastercard

U kunt betalen met uw creditcard. Wij accepteren Visa en Mastercard. 

 • Bestel uw wijnen.
 • Kies bij het afrekenen Visa/Mastercard als betaalmethode.
 • U komt in een invulscherm van PAY.NL. Deze instantie handelt onze elektronische betalingen af.
 • U geeft de gevraagde informatie in
 • U keert terug naar de webwinkel en uw betaling is geslaagd!

Diverse Europese betalingsmethodes - Additional European Payment methods

Grandcruwijnen also supports specifc payment methods for EU-countries: 

 • Sofortbanking: Germany, Austria, Switzerland, Poland, Hongary, Nederland, Belgie, France, Itay, Spain and United Kingdom
 • Giropay: Austria and Germany
 • MyBank: Luxemburg, Italy and  France

Pinbetaling Winkel

Uw aankopen in onze winkel kunt u met pin afrekenen.

Op rekening betalen voor bedrijven

Voor bedrijven is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. U kunt in dat geval de bestelling doen en dan te kiezen voor betaling middels Riverty/Afterpay, Billink of via IN/3. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen op +31 (0)78 6450615 en/of een e-mail sturen naar [email protected]