Adres en actuele openingstijden

Wilt u Grandcruwijnen bezoeken? Dat is geen enkel probleem en we zijn op werkdagen geopend van 10:00-17:30 en op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. Bezoek onze Wine Warehouse met ruim 2500+ aan internationaal vermaarde wijnen, whisky's, gins, grappa's cognac, rums en vele andere producten. Alle producten die u kunt vinden op www.grandcruwijnen.nl staan hier allemaal uitgestald en kunt u met eigen ogen aanschouwen. We verwelkomen u graag. U kunt ook uw bestelling ook bij ons afhalen, wij zetten uw bestelling dan veilig klaar en U ontvangt dan automatisch 10% korting.

Klik hier voor een korte video-impressie van onze Showroom & Winkel

Bezoekadres Grandcruwijnen (kantoor, magazijn, winkel en showroom)

Telefoonnummer: +31 (0)78 6450615

Rijksstraatweg 24
3316 EH Dordrecht
Nederland

Email: [email protected]
Whatsapp: +31 (0) 6 10834396

Openingstijden van onze winkel, showroom, magazijn en kantoor:

  • Maandag tot en met vrijdag 10:00 van 17:30 uur
  • Donderdag 24/12 - gesloten vanaf 15:00 uur
  • Donderdag 31/12 - gesloten vanaf 15:00 uur

Coronaregels, Veilig afhalen en bezoeken

Wij volgen bij Grandcruwijnen vanzelfsprekend alle regels zoals voorgeschreven door de Overheid en het het RIVM en kunnen dit ook zodanig implementeren dat onze klanten en onze medewerkers maximaal veilig zijn. Ook de recente nieuwe corona-regels zoals deze per 14-10 ingaan hebben we inmiddels doorgevoerd wat betekent dat wij tot nader order de Avond Levering optie niet meer aanbieden om zoende te voldoen aan de regel om na 20.00 uur geen alcohol te leveren. Vanzelfsprekend blijven de dag-leveringen middels PostNL en DPD nog wel gewoon actief en dat met 6 leverdagen (van maandag t/m zaterdag).

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om eenvoudig en veiliig vanuit uw eigen comfortabel stoel de wijnen te bekijken en desgewenst te bestellen. Wij bieden zeer veel informatie over alle producten dus u kunt dit in alle rust lezen en uw keuze maken. Ook hebben wij geen moeilijke restricties en onze gehele assortiment kan per fles worden besteld dus proberen en proeven staat vrij en dat uit een assortiment van meer dan 2500 wijnen, whiskies, gin's, etc

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen of u de bestelling afgeleverd wil hebben maar u kunt de bestelling ook veilig bij ons afhalen en dan ontvangt u ook nog automatisch 10% korting dus dat is snel verdient. Wij zitten letterlijk naast de snelweg (A16 van Rotterdam dan Breda) en u kunt voor de deur parkereren. Wij zetten uw bestelling klaar in een rolwagen waarmee u de wijnen in uw auto kunt plaatsen.