Bezoek ons

Adres en actuele openingstijden

Wilt u Grandcruwijnen bezoeken? Dat is geen enkel probleem en we zijn op werkdagen geopend van 10:00-17:00. Bezoek onze Wine Warehouse met ruim 2500+ aan internationaal vermaarde wijnen, whisky's, gins, grappa's cognac, rums en vele andere producten. Alle producten die u kunt vinden op www.grandcruwijnen.nl staan hier allemaal uitgestald en kunt u met eigen ogen aanschouwen. We verwelkomen u graag. U kunt ook uw bestelling ook bij ons afhalen, wij zetten uw bestelling dan veilig klaar en U ontvangt dan automatisch tot wel 10% korting (met uitzondering van artikelen die al in de aanbieding zijn of een beperkt aantal zeer schaarse producten). Als u kiest voor afhalen ziet u onmiddelijk hoeveel korting u ontvangt op uw bestelling.

Klik hier voor een korte video-impressie van onze Showroom & Winkel

Bezoekadres Grandcruwijnen (kantoor, magazijn, winkel en showroom)

Telefoonnummer: +31 (0)78 6450615

Rijksstraatweg 24
3316 EH Dordrecht
Nederland

Email: [email protected]
Whatsapp: +31 (0) 6 10834396

Openingstijden

Onze winkel, showroom, magazijn en kantoor zijn geopened elke maandag tot vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Coronaregels, Veilig afhalen en bezoeken

Wij volgen bij Grandcruwijnen vanzelfsprekend alle regels zoals voorgeschreven door de Overheid en het het RIVM en kunnen dit ook zodanig implementeren dat onze klanten en onze medewerkers maximaal veilig zijn. Wij bieden de mogelijkheid om eenvoudig en veiliig vanuit uw eigen comfortabel stoel de wijnen te bekijken en desgewenst te bestellen. Wij bieden zeer veel informatie over alle producten dus u kunt dit in alle rust lezen en uw keuze maken. Ook hebben wij geen moeilijke restricties en onze gehele assortiment kan per fles worden besteld dus proberen en proeven staat vrij en dat uit een assortiment van meer dan 2500 wijnen, whiskies, gin's, etc

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen of u de bestelling afgeleverd wil hebben maar u kunt de bestelling ook veilig bij ons afhalen en dan ontvangt u ook nog automatisch tot wel 10% korting dus dat is snel verdient. Wij zitten letterlijk naast de snelweg (A16 van Rotterdam dan Breda) en u kunt voor de deur parkereren. Wij zetten uw bestelling klaar in een rolwagen waarmee u de wijnen in uw auto kunt plaatsen.