Zakelijk

Grandcruwijnen levert ook aan de Horeca, Wijnhandelaar en Wijndetaillist. Middels een aanvraag formulier kunt  u zeer eenvoudig en snel een account aanvragen waarmee u van ons gehele assortiment van 2500+ wijnen de voor u betreffende prijzen en voorraad kunt opvragen en desgewenst direct kunt bestellen. U kunt de wijnen laten verzenden en natuurlijk ook zelf afhalen.

Grandcruwijnen is exclusief importeur van een groot aantal internationaal vermaarde wijnhuizen en met name deze wijnen zijn voor de zakelijke wijnmarkt zeer interessant want deze leveren wij zeer attractief met gegarandeerd de beste prijs en ook deze wijnen kunnen allemaal per stuk worden besteld en worden desgewenst in 24-uur geleverd. Klik hier voor een overzicht van onze exclusieve wijnen.

Klik hier om in een paar stappen een Horeca/Retail account aan te vragen

Stap 1: U kunt online uw account aanvragen. Uw aanvraag wordt ter controle naar ons verzonden. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanvraag.

Stap 2: Uw bedrijfsgegevens worden gecontroleerd bij de Kamer van Koophandel. De controle wordt binnen maximaal 2 werkdagen uitgevoerd, waarna u van ons bericht ontvangt.

Stap 3: U ontvangt per e-mail uw nieuwe Grandcruwijnen account. Nadat u bent ingelogd kunt u direct de voor uw bedrijf geldende prijzen zien en desgewenst gelijk bestellen.

 
Belangrijk te vermelden is dat wij niet werken met een vaste korting maar per wijn dit bepalen waarbij de korting zeer significant is op de wijnen waarvan wij de importeur zijn. 
 

Voordelen van Grandcruwijnen

  • Het gehele assortiment van ruim 2500 wijnen kan per fles worden besteld;
  • Er is geen minimale afname;
  • Afhalen (gratis) (ma-vr: 10:00-17:00)
  • Kosten levering NL is een vast bedrag van 25 euro. Boven de 750 euro exclusief BTW worden geen kosten gerekend (België 35 euro onder de 750 euro)
  • Voor grotere aantallen kunt u ons altijd contacteren voor een prijsopgave. U kunt een offerte aanvraag doen middels ons Offerte-formulier
  • Wilt u een wijn proeven dan kunt u altijd langskomen in ons proef-lokaal. Wel vooraf een afspraak maken.