Grandcruwijnen: Uniek in Wijnproeverijen & Masterclasses

Bij Grandcruwijnen zijn wij gepassioneerd door het bieden van unieke wijnervaringen. Wij nodigen regelmatig prestigieuze wijnhuizen uit en organiseren exclusieve Tastings en Masterclasses voor onze klanten. Mis niets van onze evenementen - Abonneer u nu op onze Nieuwsbrief voor het laatste nieuws, En-primeurs, exclusieve aanbiedingen, en meer.

Onze speciale evenementen:

 • Exclusieve Proeverijen en Masterclasses: Ontdek samen met ons de wereld van gerenommeerde wijnen en wijnhuizen. Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle geplande evenementen.
 • Proeverijen op Maat: Of u nu de voorkeur geeft aan een online sessie of een fysieke bijeenkomst in ons Wine Warehouse, wij bieden op maat gemaakte wijnproeverijen aan die aansluiten bij uw specifieke wensen.

Aankomende Evenementen: 

 • 9 februari 2023: Masterclass Catena Zapata - Besloten
 • 11 mei 2023: Masterclass Priorat en Montsant met Rene Barbier - Besloten
 • 26 september 2023: Masterclass Marques de Murrieta en Pazo Barrantes - Max. 30 deelnemers
 • 2 November 2023: Masterclass Domaine Serene en Chateau La Cree Burgundy - Max. 30 deelnemers
 • 11 april 2024: Masterclass Lenz Moser (Changyu Moser XV, New Chapter & Ribeiro en Moser) - Max. 30 deelnemers

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van deze exclusieve evenementen!

Proeverijen op Aanvraag:

Op zoek naar iets unieks voor een bedrijfsuitje of teambuilding? Ontdek onze webcast wijnproeverijen! Vanaf 25 deelnemers organiseren we een onvergetelijke online proeverij, rechtstreeks vanuit het wijnhuis, compleet met proefdoos en live uitleg door enthousiaste wijnmakers.

Hoe het Werkt:

Wij verzorgen alles - van het versturen van de wijnpakketten tot het leiden van de proeverij via webcast. De sessies zijn interactief, informatief en vooral, leuk! Ideaal voor zowel wijnliefhebbers als kenners.

Wij zullen dan een zoom sessie opzetten en deze link versturen, zodat de deelnemers de webcast thuis kunnen volgen, eenvoudig vanachter hun PC, Mac, tablet of smartphone. Onze proeverijen zijn dus altijd tesamen met een wijnhuis en wijnmaker zijn wat een proeverij net wat extra’s geeft. In de meeste gevallen is de sessie dus wel in het Engels. Alle vragen van de deelnemers kunnen via de chat functie aan ons worden gesteld en wij zullen deze dan aan het wijnhuis stellen zodat we de virtuele sessie overzichtelijk houden en deze vragen kunnen dus ook gewoon in het Nederlands worden gesteld

 • De duur van de proeverij is enigszins flexibel, maar duurt gemiddeld 1-1:30 uur maximaal. De sessies zijn informeel en zeker niet belerend of zwaar. We steken onze proeverijen zo in dat het een beetje het gevoel geeft alsof je een wijnhuis bezoekt tijdens een vakantie of wijnreis. Informatief maar ook informeel.
 • Het pakket wat we samenstellen bevat 4-6 wijnen en dit doen we in overleg. Dit is minimaal nodig om het een leuke proeverij te doen, zodat ook verschillen in wijn en stijl op een leuke manier duidelijk kunnen worden gemaakt.
  Omdat wij alleen maar werken met high-end wijnhuizen & kwaliteit wijnen zijn deze wijnen (mits gevacumeerd) ook nog prima een week goed te houden nadat ze zijn opengemaakt.
 • Wij kunnen de pakketten rechtstreeks naar de deelnemers sturen (of we kunnen ze naar een centrale plek sturen en ze kunnen natuurlijk ook bij ons worden afgehaald)
 • Wij versturen voorafgaande naar de deelnemers een zoom-uitnodiging met daarbij nog een korte mail met wat uitleg rondom de sessie en hoe e.a. werkt (bijv rond het stellen van vragen)
 • We gaan dan gezellig, informeel maar ook informatief aan de slag

Een typische agenda is (maar ook dit doen we in overleg en afhankelijk van het publiek):
√ de 7 stappen van het proeven van de wijn - een 10 minuten wijncursus
√ achtergrond land-regio van de te proeven wijnen
√ uitleg/achtergrond wijnhuis
√ we gaan dan in alle rust stuk voor stuk de wijnen proeven waarbij de wijnmaker de wijn introduceert en wat uitleg geeft over druif, hoe is gemaakt en wat er te proeven is en er dan kan dan geproefd worden
√ We nemen de proeverij in zijn geheel op zodat dit later nog kan worden teruggekeken of deelnemers die onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn alsnog de sessie kunnen zien.

Neem Contact Op:

Voor meer informatie of om uw eigen proeverij te plannen, neem contact met ons op of bel naar 078-6450615.