Wijnen

Grandcruwijnen.nl is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld.

Grandcruwijnen heeft een ongekend aanbod aan kwaliteitswijnen en heeft deze allemaal op voorraad. We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en we leveren in 24-uur en alle wijnen zijn per fles te bestellen. Van onze wijnen geven we ook wijn-spijs adviezen en u vindt integraal de beoordelingen van Parker, Suckling, Wine Spectator, etc

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen komt dan gerust langs. In onze showroom te Dordrecht kunt al onze 2500+ wijnen, gedistileerde dranken en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen dus als wijnliefhebber kijkt u zowel online als in onze showroom uw ogen uit. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 2695

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 2695

per pagina
Van hoog naar laag sorteren