Filteren

Olijfolie

Je hebt Olijfolie en olijfolie en de verschillen zijn zeer significant. De oliën die wij voeren zijn geen massa-geproduceerde producten en blends maar single 'oliveyards' olijfolie. In veel gevallen is het de olie van eeuwenoude olijfbomen die op de domeinen staan van de wijnbedrijven waar wij de wijnen van voeren. Deze vaak handgeperste olie kunnen we laten meeliften met onze wijn-zendingen in vaak zeer kleine aantallen maar allemaal van een ongekend hoge kwaliteit. Geen olie bedoelt om mee te bakken maar olie of van te genieten. Puur met en stukje brood, over de Jamon Iberico, over de versgebakken pizza en natuurlijke door een kakelverse salade. Deze olijfolie vindt u niet in de schappen van de supermarkt of groothandel en is onvergelijkbaar met de massa geproduceerde olie..

Als Grandcruwijnen hebben we naast prachtige wijnen ook geweldige delicatessen. Zoals ook bij onze wijnen slechts alleen de beste kwaliteit en natuurlijke tegen scherpe prijzen. Heerlijk om mee te bestellen maar ook ideaal om een fraai wijn- en delicatessen pakket zelf samen te stellen met leuke producten. Mooi voor u zelf of om als cadeau te geven!

Kwaliteit delicatessen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen.nl, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen en delicatessen als wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering & betrouwbare service, dat is Grandcruwijnen!

Delicatessen online bestellen — Grandcruwijnen

Hier kunt u kwaliteit delicatessen kopen! Heerlijke kaas, noten, iberico ham, olijf olie en meer!