Filteren

Witte wijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 1416

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Of u nu een droge Spaanse Chardonnay zoekt, of een friszoete Duitse wijn die perfect past bij een gerecht met vis, bij ons vindt u online wat u zoekt.

Witte wijn wordt verkregen door de vergisting van het druivensap van witte of blauwe druiven. De uiteindelijke tint en smaak van de wijn worden bepaald door het gebruikte druivenras en de leeftijd van het product. De most is dus vrij van schillen, steeltjes en pitten. Omdat druivensap weinig tot geen kleurstof bevat zal de wijn nagenoeg blank zijn. Witte wijn kan derhalve ook van blauwe druiven gemaakt worden. Hoogte, klimaat, grondsoort, opvoeding van de wijn, hout of RVS zijn allemaal elementen die de stijl bepalen van een wijn.

Een Chardonnay druif uit de Bourgogne heeft een totaal andere smaak dan een Chardonnay uit bijv Chili. Natuurlijk hebben wij de klassieke witte wijnen gemaakt van bijvoorbeeld de chardonnay, sauvignon blanc, verdejo, pinot grigio of riesling druif, maar daarnaast hebben we ook ware pareltjes gemaakt van wat onbekendere druiven of druivenrassen in opkomst zoals de Godello, Albariño, Viura, Vermentino, en Grillo. ons assortiment uit wijnen van over de hele wereld; van Frankrijk tot Argentinië en van Nieuw-Zeeland tot Spanje.

Witte wijn online bestellen bij Grandcruwijnen

Witte wijnen in iedere prijsklasse koopt u snel en eenvoudig online bij Grandcruwijnen.nl. Bestel online altijd tegen de beste prijzen.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!