Filteren

Kist

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 14

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Wij hebben vele cadeauverpakking welke u eenvoudig kunt toevoegen aan uw bestelling. Wij zullen de wijnen inpakken.  Lees meer onder aan dese tekst voor belangrijke informatie over wat wel en wat niet past:

1. De verpakkingen en vooral de houten kisten zijn, behalve indien anders aangeven, geschikt voor 0.75 liter flessen van een normaal formaat en niet voor Champagnes van 0.75 lts. Er zijn bijzondere (0.75) liter flessen die een zeer lange hals hebben. Deze passen nooit in een doos. Bij twijfel contacteer ons. 

2. Champagnes zijn dikkere flessen en passen alleen maar in een houten kist voor champagnes. En zelfs dan zijn  er formaten (o.a. Ruinart) die niet in een kist passen

3. Een magnum fles past alleen maar in een kist geschikt voor magnums.

4. Een magnum fles champagne past alleen maar in een kist geschikt voor magnum-champagnes

5. Heeft u twijfel of een verpakking geschikt is contacteer ons dan op voorhand. wij doen dan even voor u controleren.

6. Sommige champagnes hebben een dusdanige (bolle) maat deze niet in kisten passen (Ruinart is hier een voorbeeld van). 

 

Is uw bestelling bedoelt als cadeau dan is belangrijk te weten:

1. Wij voegen nooit een factuur toe aan uw zending (deze sturen we alleen maar digitaal naar het opgeven email-adres)

2. Kiest u ervoor om een bericht achter te laten dan kunt u in de winkelwagen kosteloos een kaartje kiezen en een tekst ingeven. Wij voegen deze toe aan uw bestelling

3. Wij kunnen niet ingaan op opmerkingen zoals: kunt u het leuk inpakken, etc. We hebben een veelheid aan cadeauverpakking waar u een keuze uit dient te maken

Een cadeauverpakking kan uw geschenk mooi afmaken. Wilt u een stoere wijnkist of een fraaie geschenken-zak, u selecteert en wij pakken alles kundig in.

Heeft u een speciale wens? Aarzel dan niet en bel ons op 0031 (0)78-6450615 of stuur een email naar: [email protected].

Tijdens de checkout kunt u een een cadeau tekst achterlaten en deze zullen wij dan toevoegen op een kaartje in de verpakking! 

Cadeauverpakkingen online kopen — Grandcruwijnen

De wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België. Hier kunt u cadeau verpakkingen voor uw geschenken kopen; houten schuifkisten, tassen, bijzondere luxe dozen en meer.