U het gerecht en wij adviseren de wijn!

Als Grandcruwijnen bieden wij u een Online Sommelier welke dag-en-nacht voor u gereed staat. Deze functie is gratis voor klanten die een account hebben bij ons. U kiest uit een zeer uitgebreide lijst aan gerechten en de Online sommelier adviseert u de geschikte wijnen en adviseert bij de wijnen de best bijpassende gerechten.

Wij werken samen met experts uit de wijnbranche en de wetenschappers van de Universiteit Nijmegen die zelflerende algoritmes ontwikkeld hebben die de kracht vormen achter deze unieke Sommelier (Artificial Intelligence). Uit een database met gerechten en ingrediënten zijn profielen ontwikkeld en ook al onze wijnen zijn opgedeeld in een smaak-DNA. De Online Sommelier gaat uiteindelijk hier mee aan de slag en dit leidt tot een score die aan geeft hoe goed een wijn past bij een gerecht. Een 100-score is de perfecte match, een score van 60 is een goede match. De wijnen staan in volgorde van perfecte match tot goede match. U kunt deze selectie verder verfijnen met de filter-opties (bijv. prijs-range aangeven).

U kunt ook via ons Wijn-Spijs Aanvraag Formulier onze Sommelier vragen om u een advies te geven. Klik hier voor het aanvraag formulier.