Sommy
Uw persoonlijke sommelier van Grandcruwijnen
Hoe wilt u uw gerecht samenstellen?
Stap voor Stap
Selecteer ingrediënten via een geleide aanpak
Tekstbeschrijving
Beschrijf uw gerecht in uw eigen woorden
Recept URL
Voer een URL in naar een online recept
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Selecteer uw hoofdingrediënt
Hoe wordt het bereid?
Welke bijgerechten?
Selecteer één of meerdere opties
Selecteer uw saus
Extra smaken of ingrediënten?
Selecteer één of meerdere opties
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Uw wijn aanbevelingen
Er zijn geen wijn aanbevelingen gevonden voor uw selectie.
Recent samengestelde combinaties
Bekijk wat anderen recent hebben samengesteld
Gegrilde Eendenbout met Aardappelen, Groenten en Wijnsaus
Hoofdingrediënt: Eend
Bereidingswijze: Gegrild
1 uur geleden
Gegrilde Zalm met Aardappelen, Groenten en Pesto met Citrus
Hoofdingrediënt: Zalm
Bereidingswijze: Gegrild
1 dag geleden
Gebakken rundvlees (Ossenhaas) met aardappelen, salade en kruiden
Hoofdingrediënt: Rundvlees
Bereidingswijze: Gebakken
1 dag geleden
Gerookte zalm met grapefruit, asperges en vanillemayonaise met Haribo Pontefract Cakes
Hoofdingrediënt: zalm
Bereidingswijze: gepochte
2 dagen geleden
Gepocheerde zalm met asperges, vanillemayonaise, grapefruit, balsamico, olijfolie en een laklaag van liquoricegel met Gellan F en Gellan LT100, afgewerkt met zwarte truffel
Hoofdingrediënt: Zalm
Bereidingswijze: Gepocheerd
2 dagen geleden
Gestoofd kip in sherry-roomsaus met champignons, prei en bacon
Hoofdingrediënt: kip
Bereidingswijze: gestoofd
2 dagen geleden