Sommy
Uw persoonlijke sommelier van Grandcruwijnen
Hoe wilt u uw gerecht samenstellen?
Stap voor Stap
Selecteer ingrediënten via een geleide aanpak
Tekstbeschrijving
Beschrijf uw gerecht in uw eigen woorden
Recept URL
Voer een URL in naar een online recept
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Selecteer uw hoofdingrediënt
Hoe wordt het bereid?
Welke bijgerechten?
Selecteer één of meerdere opties
Selecteer uw saus
Extra smaken of ingrediënten?
Selecteer één of meerdere opties
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Uw wijn aanbevelingen
Er zijn geen wijn aanbevelingen gevonden voor uw selectie.
Recent samengestelde combinaties
Bekijk wat anderen recent hebben samengesteld
Rundvlees (Biefstuk), Gebakken met Aardappelen, Groenten, Salade en Wijnsaus met Kaas: Gebakken Rundvlees met Aardappelen, Groenten, Salade in een Wijnsaus, met Kaas
Hoofdingrediënt: Rundvlees
Bereidingswijze: Gebakken
1 minuten geleden
Rundvlees (Ossenhaas), Gegrild met Pasta en Tomatensaus: Gegrild Rundvlees met Pasta in een Tomatensaus
Hoofdingrediënt: Rundvlees
Bereidingswijze: Gegrild
7 uur geleden
Flat iron stake met pasta rode saus tomaten
22 uur geleden
Flat iron steak met pasta
22 uur geleden
Gebakken coquille met hoi sin geglaceerde buikspek, bosui, 5 spices en sesam in paddenstoelenbouillon
23 uur geleden
Kip (Kipfilet), Gebakken met Rijst met Specerijen: Gebakken Kip met Rijst in een , met Specerijen
Hoofdingrediënt: Kip
Bereidingswijze: Gebakken
1 dag geleden
Ontgrendel jouw persoonlijke wijnreis
Log in op je account om je Sommy geschiedenis op te slaan en persoonlijke wijnadviezen op maat te ontvangen.