Reviews en beoordelingen

Reviews en beoordelingen Grandcruwijnen

Alle reviews en beoordelingen over Grandcruwijnen en onze dienstverlening worden verzameld via Kiyoh. Kiyoh vindt het belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Echte beoordelingen en verhalen, geschreven door klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan in onze webshop. Het Kiyoh reviewsysteem nodigt klanten actief uit om een beoordeling achter te laten. Om de betrouwbaarheid van reviews te controleren en garanderen heeft Kiyoh in het systeem barrières ingebouwd die ervoor moeten zorgen dat de gegeven beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten. Klik hier voor het reviewbeleid van Kiyoh Klik hier voor alle reviews van Grandcruwijnen.

Reviews en beoordelingen producten

Op onze website kunt u een recensie achterlaten bij onze producten. U klikt daaarvoor op de bewuste wijn waarover u een beoordeling wilt achterlaten. In de detail-pagina van de wijn ziet u een tab-bladen overzicht. Als u hier klikt op Recensies dan kunt u een recensie achterlaten over de wijn - plaatsingstermijn is ongeveer 1 werkweek. Wij tonen in principe alle beoordeling over de wijnen maar er zijn enige spelregels:

  • geen ongepast taalgebruik (o.a. schutting taal, beledigende woorden)
  • factueel niet kloppende feedback/misbruik
  • de klant dient bij ons de wijn te hebben aangeschaft - om die reden vragen we ook het email-adres bij een review zodat we geen nep beoordelingen krijgen
  • wij verwerken geen betaalde reviews