Filteren

St Helena Bay

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zuid-Afrika staat wereldwijd bekend om haar heerlijke wijnen. Met een export van ruim 400 miljoen liter wijn per jaar is het land de achtste wijnproducent ter wereld. Hier bevindt zich ook de Coastal Region. In deze regio bevinden zich de beste en beroemdste wijndistricten van Zuid-Afrika.  De beroemdste districten liggen rond Kaapstad en Kaap de Goede Hoop, tussen de kuststrook bij de False Bay in het zuiden tot aan St Helena Bay in het noorden.

St Helena Bay ligt aan de West Coast Way Foodie Route. De eigenlijke baai van Sint-Helena strekt zich uit van Dwarskersbos in het noorden, langs het schiereiland Shelley Point tot Kaap St. Martin in het westen, en doorkruist in totaal 18 baaien met intrigerende namen zoals Hannasbaai en Vioolbaai, elk met zijn eigen unieke attracties. De wijngaarden liggen hier zeer dicht bij de koude Atlantische oceaan en maakt dit gebied een geweldige omgeving voor wijnbouw want de oceaan en oceaan-winden zorgen voor elegante wijnen die komen van gezonde wijngaarden.

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!