Filteren

Mousserende wijn online kopen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 205

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 205

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Champagnes, Prosecco's, Cava's online kopen

Bruisende wijnen, sparkling wijnen of ook wel bubbels genoemd vinden we in de meeste wijn-regio's maar er er zijn duidelijk een aantal regio's waar de beste kwaliteit vandaan komt. Allereerst de Champagne welke is genoemd naar de gelijknamige streek de Champagne. Ook al wordt een wijn uit een andere streek of land op de identieke manier gemaakt (proces, druiven, etc) dan nog mag het geen Champagne heten. De beste Cava's komen uit de Empodra en Penedes streek in Spanje, de beste Franciacorta's uit Lombardia en de beste Prosecco's en Spumante's uit de Veneto. Lees hier meer over de diverse vinificatietechnieken van mousserende wijnen.

De smaak van de champagne is in zekere zin te herleiden vanaf het etiket. De hoogte van de dosage maakt de wijn namelijk droger of zoeter en is aan regels gebonden. De vermeldingen op het etiket zijn als volgt:

Vermelding Etiket Hoeveelheid Suiker Smaak
Brut Nature
of Dosage Zéro
max. 3 gram/liter strak en beendroog
Extra Brut max. 6 gram/liter strakdroog
Brut   max. 12 gram/liter droog
Extra Dry 12-17 gram/liter (half) droog
Sec 17-32 gram/liter halfdroog-lichtzoet
Demi-sec max. 32 - 50 gram/liter (half) zoet
Doux meer dan 50g/liter zoet

 

Kwaliteitsbubbels bestellen bij Grandcruwijnen online

Er zit zeer veel kaf tussen het koren dus wij zijn bij Grandcruwijnen zeer selectief in ons assortiment waarbij ons motto: Value For Money ook geldt voor de Bubbels. Als u een heerlijke bubbel wilt kopen dan weet u gegarandeerd zeker dat dit van een goede kwaliteit is en tegen een scherpe prijs.

Bubbelwijnen in iedere prijsklasse koopt u snel en eenvoudig online bij Grandcruwijnen.nl. Bestel online altijd tegen de beste prijzen.

Wijn online bestellen bij Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen.nl, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen en delicatessen als wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering & betrouwbare service dat is Grandcruwijnen!