Filteren

Biologische wijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 563

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 563

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Biologische wijn wordt gemaakt van biologisch geteelde druiven, inclusief landbouw zonder gebruik te maken van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden en soortgelijke middelen. Er zijn ongeveer 1500-2000 biologische wijnproducenten over de hele wereld, waarvan meer dan 800 in Frankrijk.

De wettelijke definitie van biologische wijn verschilt van land tot land. In de Europese Unie mogen biologische wijnen toegevoegde sulfieten bevatten, terwijl in de VS standaard geen extra sulfieten in biologische producten mogen worden gebruikt.

Naast het biologische wijnlabel is er ook een label genaamd "biodynamische" wijn, wat meer gaat om de wijn die wordt geproduceerd in een wijngaard die holistische landbouwmethoden volgt en zich oriënteert op de maancycli.

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!