Filteren

Biologische wijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 197

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Biologische wijn wordt gemaakt van biologisch geteelde druiven, inclusief landbouw zonder gebruik te maken van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden en soortgelijke middelen. Er zijn ongeveer 1500-2000 biologische wijnproducenten over de hele wereld, waarvan meer dan 800 in Frankrijk.

De wettelijke definitie van biologische wijn verschilt van land tot land. In de Europese Unie mogen biologische wijnen toegevoegde sulfieten bevatten, terwijl in de VS standaard geen extra sulfieten in biologische producten mogen worden gebruikt.

Naast het biologische wijnlabel is er ook een label genaamd "biodynamische" wijn, wat meer gaat om de wijn die wordt geproduceerd in een wijngaard die holistische landbouwmethoden volgt en zich oriënteert op de maancycli.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!