Filteren

St Helena Bay

Zuid-Afrika staat wereldwijd bekend om haar heerlijke wijnen. Met een export van ruim 400 miljoen liter wijn per jaar is het land de achtste wijnproducent ter wereld. Hier bevindt zich ook de Coastal Region. In deze regio bevinden zich de beste en beroemdste wijndistricten van Zuid-Afrika.  De beroemdste districten liggen rond Kaapstad en Kaap de Goede Hoop, tussen de kuststrook bij de False Bay in het zuiden tot aan St Helena Bay in het noorden.

St Helena Bay ligt aan de West Coast Way Foodie Route. De eigenlijke baai van Sint-Helena strekt zich uit van Dwarskersbos in het noorden, langs het schiereiland Shelley Point tot Kaap St. Martin in het westen, en doorkruist in totaal 18 baaien met intrigerende namen zoals Hannasbaai en Vioolbaai, elk met zijn eigen unieke attracties. De wijngaarden liggen hier zeer dicht bij de koude Atlantische oceaan en maakt dit gebied een geweldige omgeving voor wijnbouw want de oceaan en oceaan-winden zorgen voor elegante wijnen die komen van gezonde wijngaarden.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!