Filteren

Oostenrijk - Kremstal

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 12

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Het wijngebied Kremstal is gelegen aan beide zijden van de Donau, rondom de stad Krems en valt onder Niederösterreich, de belangrijkste wijnregio van Oostenrijk. Kremstal is een vrij oude regio met veel prachtige pittoreske dorpjes met wijngaarden vlak bij de rivieren Krems en Donau. De meeste wijnstokken zijn geplant op terrassen wijngaarden. De prachtige dorpjes en landerijen voeren je terug in de tijd. Je vindt hier geweldige, vaak kleine wijnboeren die fantastische wijnen weten te produceren. 

De bodem bestaat grotendeels uit löss en oergesteente (=gneis, graniet en leisteen). Het oergesteente geeft heerlijke verfijnde minerale, vaak complexe, wijnen en die van lössbodems zijn fruitig,bloemig en zacht.

De druivenrassen Grüner Veltliner, Riesling, Grauburgunder en Roter Veltliner doen het bijzonder goed in deze regio. 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!