Filteren

Château Léoville Las Cases

Chateau Leoville Las Cases | St-Julien | Wine Academy | Cult Wines

Domaine de Léoville, een van de oudste Medoc-landgoederen, behoorde tot enkele van de rijkste en meest invloedrijke adellijke Franse families voordat het werd overgenomen door de familie Las Cases. Het landgoed werd tussen 1826 en 1840 opgesplitst als gevolg van de Franse Revolutie. (Onteigening van eigendommen van emigranten en oprichting van egalitaire herverdeling). Château Léoville Las Cases is dankzij een soort geboorterecht ontstaan ​​uit 3/5 van het oorspronkelijke landgoed en het hart van het domein. Het huidige terroir van de Grand Vin vormt daarom sinds de 17e eeuw het historische hart van het oorspronkelijke terroir. Pierre Jean, Adolphe en Gabriel de Las Cases waren opeenvolgende erfgenamen tot 1900, toen Théophile Skawinski een aandeel in het landgoed kocht en de beheerder werd. Léoville Las Cases wordt sinds het einde van de 19e eeuw door dezelfde familie beheerd en wordt tegenwoordig vertegenwoordigd door Jean-Hubert Delon, enige eigenaar van het kasteel en eigenaar van Château Potensac in de Medoc en Château Nénin in Pomerol. 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!