Harry Hartman

Harry Hartman
2020 Harry Hartman Somesay Syrah
27,45 22,69 Vanaf 25,95
2020 Harry Hartman Finn
21,95 18,14
per pagina

Harry Hartman Wine Company is het wijnhuis van Marcel Hartman en Sean Harrison, die geobsedeerd zijn door wijn en een diepe, gepassioneerde liefde hebben voor de Kaap, haar terroir en de talenten en karakters van haar mensen. Dit alles heeft hen geïnspireerd om enkele van de meest buitengewone wijnen, verhalen en persoonlijkheden van de Kaap te laten zien en te delen met andere vrienden over de hele wereld.

Het bedrijf is begonnen met twee producten en zal het assortiment blijven aanvullen, waarbij het altijd een boutique onderneming blijft en kleine, onberispelijk gemaakte wijnbatches zal blijven creëren. Voor de lancering hebben de vrienden gekozen voor een rode blend in Bordeaux-stijl uit Stellenbosch en een Shiraz uit de Cederberg en Stellenbosch. De allereerste botteling van Harry Hartman wijnen was op Valentijnsdag 2020. De eerste flessen werden met de hand gewaxt met een pannetje was op het fornuis in een oud Cape Dutch huis met 7 rondrennende honden en met de hand geëtiketteerd. Van elk merk zijn slechts 2500 flessen gemaakt om er altijd voor te zorgen dat klanten producten krijgen die echt exclusief en uniek zijn. Het idee voor "Harry Hartman" ontstond toen Sean Harrison en Marcel Hartman elkaar ontmoetten en regelmatig The Winevillage bezochten. Zij ontmoetten wijnmakers in Elgin en Hemel & Aarde Valley en wilden de wijnen uit Zuid Afrika onder de aandacht brengen en de hoge kwaliteit overzee promoten.

Hun "geheime wijnmakers" zijn gevestigd in Elgin en Botrivier. Hartman" is geen persoon, maar de bijnaam van Sean Harrison en de achternaam van Marcel Hartman. De naam "Harry" is de naam van hun agent in Johannesburg en de papegaai van Marcel. De Harry Hartman Wine company wil meer samenwerking in de wijnwereld. Onlangs hebben ze een wijn gemaakt samen met Joseph T. Dhafana- Afrika's beste Sommelier en eigenaar van Mosi Wines.

Lees meer op: https://www.harryhartman.com/home