Sinzero - Felix Solis - Bader-Mimeur - Bruno Colin - Nitida - Marc Morey - Marc Colin - André Clouet - Charles Dupuy - Sebastiani - Springfontein - Zuid-Afrika

De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat verkrijgbaar is onder Alcohol vrije wijn. Het bevat minder dan 0.5% alcohol en bevat ook zeer weining caloriën (tussen de 20-32 kcal per 100 ml) — dus een zeer verantwoorde keuze. In tegenstelling tot het laten verdampen van wijn waarbij er naast de alcohol ook aroma's verliezen worden de Sinzero wijnen gemaakt volgens een unieke procedé de SSC...

Toon meer
filter Filteren
Wijnhuis
Land
Regio
Druif
2019 Springfontein Ulumbaza Red
grape Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Pinotage, Syrah-Shiraz
13,95 11,53 Vanaf 13,45
2020 Springfontein Cape Moby Red
grape Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Pinotage, Syrah-Shiraz
12,95 10,70 Vanaf 11,95
2015 Nitida Coronata Integration
grape Sauvignon Blanc, Semillon
17,95 14,83
2022 Cape Moby White Blend
grape Sauvignon Blanc, Semillon
10,45 8,64 Vanaf 9,95
2020 Springfontein Ulumbaza White
grape Chardonnay, Pinotage, Sauvignon Blanc, Semillon
13,50 11,16 Vanaf 12,80
2021 Springfontein Terroir Selection Chenin Blanc
grape Chenin Blanc
19,95 16,49
per pagina

De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat verkrijgbaar is onder Alcohol vrije wijn. Het bevat minder dan 0.5% alcohol en bevat ook zeer weining caloriën (tussen de 20-32 kcal per 100 ml) — dus een zeer verantwoorde keuze. In tegenstelling tot het laten verdampen van wijn waarbij er naast de alcohol ook aroma's verliezen worden de Sinzero wijnen gemaakt volgens een unieke procedé de SSC technologie (Spinning Cone Column) waarbij geen smaak-of geurverlies plaats vindt. 

De druiven worden gefermenteerd en gerijpt volgens de traditionele wijnbereidings methode. Tijdens deze traditionele "vinificatie" worden de druiven heel voorzichtig gekneusd en vindt een normale vergisting en rijping plaats. Er wordt dus echte wijn gemaakt en de wijn wordt vlak voor het bottelen pas gedealcoholiseerd. Het fraaiste procedé om te de-alcoholiseren is volgens het zogenaamde SSC technologie (Spinning Cone Column). Het is ook wel het duurste proces maar SSC geeft geen geen aroma- of smaakverlies. Via een ingenieus (natuurkundig) systeem worden de aroma's, de alcohol en het vocht gescheiden waarna de aroma's weer worden toegevoegd aan het vocht. 

Wij hebben van Sinzero de rode wijn gemaakt van Cabernet Sauvignon, de witte wijn gemaakt van Chardonnay en een hele prettig bubbel welke ook is gemaakt van Chardonnay.