Sinzero - Felix Solis - Bader-Mimeur - Bruno Colin - Nitida - Marc Colin - André Clouet - Charles Dupuy - Springfontein - Dupont-Fahn - Adulation - Continuum - Aalto

De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat verkrijgbaar is onder Alcohol vrije wijn. Het bevat minder dan 0.5% alcohol en bevat ook zeer weining caloriën (tussen de 20-32 kcal per 100 ml) — dus een zeer verantwoorde keuze. In tegenstelling tot het laten verdampen van wijn waarbij er naast de alcohol ook aroma's verliezen worden de Sinzero wijnen gemaakt volgens een unieke procedé de SSC...

Toon meer
filter Filteren
Wijnhuis
Land
Regio
Druif
2022 Aalto
grape Tempranillo
47,25 39,05 Vanaf 45,95
2021 Adulation California Chardonnay
grape Chardonnay
14,25 11,78
2020 Solís Kingpin Blanco
grape Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdejo
8,50 7,02
2022 Adulation California Zinfandel
grape Zinfandel
14,25 11,78 Vanaf 13,65
2021 Solís Kingpin Tinto
grape Cabernet Sauvignon, Syrah-Shiraz, Tempranillo
8,45 6,98 Vanaf 7,95
2022 Continuum Sentium
grape Sauvignon Blanc, Semillon
93,95 77,64
2022 Aalto Blanco de Parcela Fuente de las Hontanillas
grape Albillo, Godello, Verdejo
58,95 48,72 Vanaf 54,95
2023 Charles Dupuy Sancerre
grape Sauvignon Blanc
28,95 23,93
2023 Charles Dupuy Le Pont Vigneau Sauvignon Blanc
grape Sauvignon Blanc
12,25 10,12

De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat verkrijgbaar is onder Alcohol vrije wijn. Het bevat minder dan 0.5% alcohol en bevat ook zeer weining caloriën (tussen de 20-32 kcal per 100 ml) — dus een zeer verantwoorde keuze. In tegenstelling tot het laten verdampen van wijn waarbij er naast de alcohol ook aroma's verliezen worden de Sinzero wijnen gemaakt volgens een unieke procedé de SSC technologie (Spinning Cone Column) waarbij geen smaak-of geurverlies plaats vindt. 

De druiven worden gefermenteerd en gerijpt volgens de traditionele wijnbereidings methode. Tijdens deze traditionele "vinificatie" worden de druiven heel voorzichtig gekneusd en vindt een normale vergisting en rijping plaats. Er wordt dus echte wijn gemaakt en de wijn wordt vlak voor het bottelen pas gedealcoholiseerd. Het fraaiste procedé om te de-alcoholiseren is volgens het zogenaamde SSC technologie (Spinning Cone Column). Het is ook wel het duurste proces maar SSC geeft geen geen aroma- of smaakverlies. Via een ingenieus (natuurkundig) systeem worden de aroma's, de alcohol en het vocht gescheiden waarna de aroma's weer worden toegevoegd aan het vocht. 

Wij hebben van Sinzero de rode wijn gemaakt van Cabernet Sauvignon, de witte wijn gemaakt van Chardonnay en een hele prettig bubbel welke ook is gemaakt van Chardonnay.