Filteren

Jerez (Appellatie)

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 26

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

De streek Jerez bevindt zich in het uiterste zuiden van Spanje tussen de steden Cádiz en Sevilla.  Een gebied , waar de temperatuur gedurende de dag zo hoog oploopt dat het  leven  zich voor het grootste gedeelte gedurende de avond en de nacht afspeelt.

De zon is er zo krachtig en heet dat de druif aan de plant geroosterd wordt en als warm fruit in een oventaart rijpt. Nou niet direct de omstandigheden voor wijnen met frisheid en finesse.  En toch……  een vergelijk van de hete Jerez en bijvoorbeeld de koele Champagne streek gaat een heel eind op. Beide streken zijn bekend om hun wijnen die een uniek karakter ontlenen aan hun uitgesproken kalkbodems, en lange traditionele behandelingen. Sherry en Champagne  zijn beiden witte wijnen van een witte bodem en worden geprezen vanwege hun eetlustopwekkende karakter.

 

 

 

Jerez (Appellatie)

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!