Filteren

Jerez

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 34

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 34

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De streek Jerez bevindt zich in het uiterste zuiden van Spanje tussen de steden Cádiz en Sevilla.  Een gebied , waar de temperatuur gedurende de dag zo hoog oploopt dat het  leven  zich voor het grootste gedeelte gedurende de avond en de nacht afspeelt.

De zon is er zo krachtig en heet dat de druif aan de plant geroosterd wordt en als warm fruit in een oventaart rijpt. Nou niet direct de omstandigheden voor wijnen met frisheid en finesse.  En toch……  een vergelijk van de hete Jerez en bijvoorbeeld de koele Champagne streek gaat een heel eind op. Beide streken zijn bekend om hun wijnen die een uniek karakter ontlenen aan hun uitgesproken kalkbodems, en lange traditionele behandelingen. Sherry en Champagne  zijn beiden witte wijnen van een witte bodem en worden geprezen vanwege hun eetlustopwekkende karakter.

 

 

 

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!