Faiveley - Marc Colin - Springfontein - Charles Dupuy - Juan Gil - Aards

De geschiedenis van Domaine Faiveley gaat terug tot 1825. Het domein is al 7 generaties lang familiebezit en is gelegen in Nuits-Saint-Georges, in het hart van de Bourgogne. 127 ha Wijngaarden, verspreid over CĂ´te de Nuits, CĂ´te de Beaune en CĂ´te Chalonnaise, waarvan 12 wijngaarden met Grand Cru classificatie, 25 met Premier Cru classificatie en 6 wijngaarden met een classificatie...

Toon meer
filter Filteren
Wijnhuis
Land
Regio
Druif
2022 Juan Gil Blue label
grape Monastrell
31,45 25,99 Vanaf 28,45
2022 Juan Gil Blue label
2022 Juan Gil Silver label
grape Monastrell
17,95 14,83 Vanaf 16,95
2022 Juan Gil Silver label
2021 Juan Gil Pedrera Alta
grape Monastrell
7,95 6,57
2019 Springfontein Ulumbaza Red
grape Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Pinotage, Syrah-Shiraz
13,95 11,53 Vanaf 13,45
Vegan Label
2020 Springfontein Cape Moby Red
grape Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Pinotage, Syrah-Shiraz
12,95 10,70 Vanaf 11,95
2020 Juan Gil Silver Label Magnum
grape Monastrell
79,95 66,07
Vegan Label
2018 Domaine Faiveley Charmes-Chambertin Grand Cru
grape Pinot Noir
215,00 177,69
2023 Juan Gil Yellow label
grape Monastrell
9,75 8,06 Vanaf 9,25
Vegan Label
2021 Juan Gil Silver Label Magnum BIO
grape Monastrell
36,95 30,54
2021 Juan Gil Silver Label Magnum BIO

De geschiedenis van Domaine Faiveley gaat terug tot 1825. Het domein is al 7 generaties lang familiebezit en is gelegen in Nuits-Saint-Georges, in het hart van de Bourgogne. 127 ha Wijngaarden, verspreid over Côte de Nuits, Côte de Beaune en Côte Chalonnaise, waarvan 12 wijngaarden met Grand Cru classificatie, 25 met Premier Cru classificatie en 6 wijngaarden met een classificatie “Monopole”. Het domein wordt geleid door Erwan Faiveley, die het werk in de wijngaarden in eigen beheer houdt om zelf controle te hebben over de kwaliteit van de druiven. De handgeplukte oogst wordt met zorg naar gewelfde kelders uit de 19e eeuw gebracht, gelegen in Nuits-Saint-Georges. Om geweldige Bourgognes te maken, combineert Erwan Faiveley de principes van moderne oenologie met traditionele rijping in Frans eiken vaten. Dit alles draagt ertoe bij dat Faiveleywijnen een hoog aanzien hebben.