Diversen
De familie produceert al vanaf 1895 champagne. Dit doen ze in Mareuil-sur-Aÿ (op slechts een paar kilometer van de stad Epernay). Momenteel zet de derde generatie de traditie voort en zorgt Michelle en Laurent voor en excellente champagnes. De champagnes die van Bernard-Pitois afkomen zijn allen op een duurzame manier gemaakt. De wijnaard is geclassificeerd als Premier Cru en heeft 95 hectare die verspreid zijn over 6 verschillende dorpen. Ondersteund door wijnstokken die gemiddeld 25 jaar oud zijn, laten druiven het beste zien van het potentieel van de percelen en variëteiten.
De familie produceert al vanaf 1895 champagne. Dit doen ze in Mareuil-sur-Aÿ (op slechts een paar kilometer van de stad Epernay). Momenteel zet de derde generatie de traditie voort en zorgt Michelle en Laurent voor en excellente champagnes. De champagnes die van Bernard-Pitois afkomen zijn allen op een duurzame manier gemaakt. De wijnaard is geclassificeerd als Premier Cru en heeft 95 hectare die verspreid zijn over 6 verschillende dorpen. Ondersteund door wijnstokken die gemiddeld 25 jaar oud zijn, laten druiven het beste zien van het potentieel van de percelen en variëteiten.
De familie produceert al vanaf 1895 champagne. Dit doen ze in Mareuil-sur-Aÿ (op slechts een paar kilometer van de stad Epernay). Momenteel zet de derde generatie de traditie voort en zorgt Michelle en Laurent voor en excellente champagnes. De champagnes die van Bernard-Pitois afkomen zijn allen op een duurzame manier gemaakt. De wijnaard is geclassificeerd als Premier Cru en heeft 95 hectare die verspreid zijn over 6 verschillende dorpen. Ondersteund door wijnstokken die gemiddeld 25 jaar oud zijn, laten druiven het beste zien van het potentieel van de percelen en variëteiten.