Sinzero - Marc Colin - Bader-Mimeur - André Clouet - Atlas Swift - Bruno Colin - Continuum - Murva - Mauro - Aalto - Complex

De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat verkrijgbaar is onder Alcohol vrije wijn. Het bevat minder dan 0.5% alcohol en bevat ook zeer weining caloriën (tussen de 20-32 kcal per 100 ml) — dus een zeer verantwoorde keuze. In tegenstelling tot het laten verdampen van wijn waarbij er naast de alcohol ook aroma's verliezen worden de Sinzero wijnen gemaakt volgens een unieke procedé de SSC...

Toon meer
filter Filteren
Wijnhuis
Land
Regio
Druif
2022 Aalto
grape Tempranillo
48,95 40,45 Vanaf 44,95
2022 Aalto Blanco de Parcela Fuente de las Hontanillas
grape Albillo, Godello, Verdejo
58,95 48,72 Vanaf 53,95
2022 Continuum Sentium
grape Sauvignon Blanc, Semillon
93,95 77,64
2021 Mauro
grape Syrah-Shiraz, Tempranillo
46,95 38,80
2021 Aalto PS
grape Tempranillo
124,95 103,26 Vanaf 118,95
2023 Domaine Marc Colin Saint-Aubin Cuvée Luce
grape Chardonnay
46,95 38,80
2021 Aalto PS Magnum
grape Tempranillo
275,00 227,27
2021 Aalto Magnum
grape Tempranillo
109,95 90,87
2021 Domaine Marc Colin & Fils St-Aubin 1er Cru En Montceau
grape Chardonnay
104,95 86,74
🍷

Hulp nodig van onze sommelier?

Onze sommelier helpt je binnen 🕐 1 minuut jouw perfecte wijn te vinden – persoonlijk, snel en 💚 gratis.

De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat verkrijgbaar is onder Alcohol vrije wijn. Het bevat minder dan 0.5% alcohol en bevat ook zeer weining caloriën (tussen de 20-32 kcal per 100 ml) — dus een zeer verantwoorde keuze. In tegenstelling tot het laten verdampen van wijn waarbij er naast de alcohol ook aroma's verliezen worden de Sinzero wijnen gemaakt volgens een unieke procedé de SSC technologie (Spinning Cone Column) waarbij geen smaak-of geurverlies plaats vindt. 

De druiven worden gefermenteerd en gerijpt volgens de traditionele wijnbereidings methode. Tijdens deze traditionele "vinificatie" worden de druiven heel voorzichtig gekneusd en vindt een normale vergisting en rijping plaats. Er wordt dus echte wijn gemaakt en de wijn wordt vlak voor het bottelen pas gedealcoholiseerd. Het fraaiste procedé om te de-alcoholiseren is volgens het zogenaamde SSC technologie (Spinning Cone Column). Het is ook wel het duurste proces maar SSC geeft geen geen aroma- of smaakverlies. Via een ingenieus (natuurkundig) systeem worden de aroma's, de alcohol en het vocht gescheiden waarna de aroma's weer worden toegevoegd aan het vocht. 

Wij hebben van Sinzero de rode wijn gemaakt van Cabernet Sauvignon, de witte wijn gemaakt van Chardonnay en een hele prettig bubbel welke ook is gemaakt van Chardonnay.