Filteren

Morey-Saint-Denis

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het dorp Morey-Saint Denis ligt tussen twee zeer beroemde buren - Gevrey-Chambertin en Chambolle-Musigny in de Bourgondische Côte de Nuits. Maar met 20 kleine Premier Cru-wijngaarden en vijf Grand Cru-locaties (Clos Saint-Denis, Clos de la Roche, Clos des Lambrays, Clos de Tart en een zeer minuscule hoeveelheid Bonnes Mares) kan deze regio bogen op zijn eigen bekendheid. Zowel Pinot Noir- als Chardonnay-wijnen worden hier geproduceerd, waarbij de laatste een veel uitdagender vondst is, aangezien het goed is voor minder dan 10 procent van de productie. De geproduceerde wijnen hebben een bepaald rustiek karakter en de wijngaarden zelf, een paar Premiers Crus en een paar wijngaarden die in het dorp zijn gerangschikt, gaan verder de heuvel op, tot wel 350 meter hoog.

Morey-Saint-Denis

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!