Filteren

Colchagua Valley

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 12

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Cachapoal valt met Colchagua Valley onder de subregio Rapel. Cachapoal is gelegen in de centrale VI-regio van Chili (Region de Valle Central), en heeft zich ontwikkeld tot een van de betere regio’s voor het telen van blauwe druivenrassen. Gebieden in Chili worden onderverdeeld in Costa, Entre Cordilleras en Andes. Millahue Valley (door inheemse bevolking ‘plaats van goud’ genoemd) valt onder Entre Cordilleras en ligt aan het einde van de Cachapoal Valley, ruim anderhalf uur rijden ten zuiden van Santiago, aan de andere kant van het beroemde Clos Apalta in Colchagua Valley. De Cachapoal Valley ontleent zijn naam aan de Río Cachapoal, die van de Andes naar zee stroomt. In dit gedeelte van de vallei wordt van origine weinig wijnbouw bedreven

WEETJE: Colchagua Valley is vooral bekend geworden door Viña Vik welke behoort tot de absolute wereldwijde to. Viña Vik is bezig om binnen de regio Colchagua Valley een eigen DO Millahue van de grond te krijgen. Door het heuvelachtige landschap, de verschillende exposities van de wijngaarden en 12 verschillende grondsoorten is wijnbouw van hoge kwaliteit hier mogelijk. ’s Nachts koelt het hier voldoende af en er is voldoende warmte en zon om rassen als carmenère en cabernet sauvignon optimaal rijp te krijgen. 

Colchagua Valley

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!