Filteren

Château les Fenals

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Château les Fenals wordt beheerd door Marion Fontanel dochter van Colette Fontanel die sinds 2004 de eigenaresse van deze pracht wijngaard van 15 hectare gelegen in de buurt van Leucate in de maritieme sector Fitou, tussen Narbonne en Perpignan. Château les Fenals is een authentieke Fenals de Languedoc boerderij uit de 19e eeuw, omgeven door wijngaarden op zeer steenachtige en kalksteen terroir die profiteren van het water in de Étang Leucate. De wijnen van Château les Fenals onderscheiden zich door hun karakter en energie, en het gebied biedt ook huisjes en lodges om de prachtige omgeving op de grens van de Languedoc en de Roussillon te ontdekken.

Château les Fenals

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!