Filteren

Canary Islands

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 14

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

De Canarische Eilanden zijn één van de meest interessante Spaanse wijngebieden. De druifluis of phylloxera geraakte nooit tot op de eilanden. Waar het in de rest van Europa wettelijk verplicht is om elke druivenstok aan te planten op een Amerikaanse onderstok, is dit niet zo op de eilanden. We vinden hier bovendien veel druivensoorten terug die ook al aanwezig waren voor de druifluisepidemie in de 19e eeuw. De eilanden zijn dus een schatkamer aan mogelijkheden. Het ene eiland is al interessanter dan het andere.

Een lage productie en dus hoge prijzen betekenen dat deze wijnen nooit zullen uitgroeien tot commerciële producten buiten de eilandengroep. Als u echter de Canarische Eilanden bezoekt, doet u er goed aan ze eens aandachtig te proeven. Enkele druivensoorten om naar uit te kijken zijn sabro , bujariego , diego en caleta  en Malvasia. Er zijn er nog andere (in totaal worden hier 218 soorten verbouwd) waarvan de namen niet bekend zijn. Lanzarote , het meest noordoostelijke eiland van de archipel, bezit de D.O . status sinds 1994. Het wijngaardareaal beslaat 2170 ha , plus 1100 ha die opnieuw beplant worden.

Canary Islands

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!