Kleine flesjes wijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 132

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Goede wijn maar dan in een kleiner flesje omdat u bijvoorbeeld als enige wijn drinkt. Wij hebben bij Grandcruwijnen een fraai assortiment aan kleine flesjes wijn van de beste kwaliteit. Wij hebben hier bewust gekozen om alleen maar te gaan voor goede wijnen want veelal is het aanbod in de kleine flesjes wijn van een zeer discutabele kwaliteit. Bij ons vind je kleine flesjes die ook verkrijgbaar zijn in het normale formaat en van goede (en bekende) wijnhuizen. Ook deze zijn gewoon per fles te bestellen om u ook de mogelijkheid te geven de wijnen in de kleine formaten eerst te proberen. Kleine flesjes kopen doet u natuurlijk bij Grandcruwijnen.

Klein flesje wijn bestellen

Bestel gemakkelijk een klein flesje wijn online bij Grandcruwijnen.nl. Er zijn verschillende formaten beschikbaar; van 0.187L tot 0.375L. Geniet van een klein flesje rode wijn of een klein flesje witte wijn. Net zoals met de normale - en grote formaten wijnflessen verpakken wij de wijnen zorgvuldig.

Klein flesje wijn Cadeau

Wilt u graag een klein flesje als geschenk geven? Bij Grandcruwijnen kunt u per fles bestellen. Ook kunt u gratis een cadeaukaartje toevoegen met uw eigen tekst tijdens het afrekenen. Een leuk strikje of een wijnflestas en uw cadeau is helemaal af!