Callipo Filetti di Alici all'Olio Extravergine di Oliva 75gr

Land Italië
Regio Calabria
Biologisch Nee
Ten Minste Houdbaar Tot 27 aug. 2023
Bekijk alle kenmerken Ontdek meer over dit product

Giacinto Callipo richtte het bedrijf op in 1913 op in Pizzo, een prachtige stad in Calabrië en van oudsher bekend om de tonijnvisserij en tonnare. Het bedrijf was de eerste in Calabrië, en een van de eerste ondernemingen in Italië, die de kostbare tonijn van de Middellandse Zee vertinde. Sinds de oprichting is 'kwaliteit eerst' de missie die Callipo wilde nastreven: in 1926 ontving Callipo zelfs de licentie van 'officiële leverancier' van Real Casa. Na 109 jaar is Callipo nooit afgeweken van dat principe: een 'manier van zijn' waar ons bedrijf voortdurend van afhangt, zich ervan bewust dat dit het geheim van succes vertegenwoordigt.

De Callipo Filetti di Alice in Olio d'Olivia oftwel ANSJOVISFILET MET EXTRA VERGINE OLIJFOLIE is gezouten ansjovis "Engraulis encrasicolus" Komende uit de Fao in de Middellandse Zee. Verder bevat het alleen Extra vergine olijfolie. dus puur en alleen maar beste kwaliteit. Op een koude en droge plaats bewaren. Na openen in de koelkast afgedekt met olie bewaren.

Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100g
Energiewaarde 790kJ /180kcal
Koolhydraten 0.9g
Suikers 0g
Eiwit:27g
Vet 8.5g waarvan verzadigd 1.5g
0g vezels
Zout 16g

Kenmerken
Delicatessen Type Spreads en Sauzen
Land Italië
Regio Calabria
Merk Callipo
Biologisch Nee
Vegan Nee
Netto gewicht 75 gram
Ten Minste Houdbaar Tot 27 aug. 2023
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Callipo Filetti di Alici all'Olio Extravergine di Oliva 75gr
Uw waardering

Grandcruwijnen

Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

Onze online smart sommelier helpt je!

Laatste review

31.01.2023

2009 Marques de Murrieta Castillo Ygay Gran Reserva Especial

"Geweldige Rioja, superlange afdronk" John

Bekijk product recensie