Callipo Filetti di Alici all'Olio Extravergine di Oliva 75gr
Giacinto Callipo richtte het bedrijf op in 1913 op in Pizzo, een prachtige stad in Calabrië en van oudsher bekend om de tonijnvisserij en tonnare. Het bedrijf was de eerste in Calabrië, en een van de eerste ondernemingen in Italië, die de kostbare tonijn van de Middellandse Zee vertinde. Sinds de oprichting is 'kwaliteit eerst' de missie die Callipo wilde nastreven: in 1926 ontving Callipo zelfs de licentie van 'officiële leverancier' van Real Casa. Na 109 jaar is Callipo nooit afgeweken van dat principe: een 'manier van zijn' waar ons bedrijf voortdurend van afhangt, zich ervan bewust dat dit het geheim van succes vertegenwoordigt.
De Callipo Filetti di Alice in Olio d'Olivia oftwel ANSJOVISFILET MET EXTRA VERGINE OLIJFOLIE is gezouten ansjovis "Engraulis encrasicolus" Komende uit de Fao in de Middellandse Zee. Verder bevat het alleen Extra vergine olijfolie. dus puur en alleen maar beste kwaliteit. Op een koude en droge plaats bewaren. Na openen in de koelkast afgedekt met olie bewaren.
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100g
Energiewaarde 790kJ /180kcal
Koolhydraten 0.9g
Suikers 0g
Eiwit:27g
Vet 8.5g waarvan verzadigd 1.5g
0g vezels
Zout 16g
Delicatessen Type | Spreads en Sauzen |
---|---|
Regio | Calabria |
Merk | Callipo |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Vegan | Nee |
Netto gewicht | 75 gram |
Login and Registration Form