Faiveley - Marc Colin - Springfontein - Tiefenbrunner - Aubert & Mathieu

De geschiedenis van Domaine Faiveley gaat terug tot 1825. Het domein is al 7 generaties lang familiebezit en is gelegen in Nuits-Saint-Georges, in het hart van de Bourgogne. 127 ha Wijngaarden, verspreid over Côte de Nuits, Côte de Beaune en Côte Chalonnaise, waarvan 12 wijngaarden met Grand Cru classificatie, 25 met Premier Cru classificatie en 6 wijngaarden met een classificatie...

Toon meer
filter Filteren
Wijnhuis
Land
Regio
Druif
2020 Aubert & Mathieu Grande Réserve Minervois
grape Carignan, Mourvedre, Syrah-Shiraz
13,95 11,53 Vanaf 12,95
2023 Aubert & Mathieu Hautes Pistes Pinot Noir
grape Pinot Noir
11,95 9,88
2022 Aubert & Mathieu Hautes Pistes Chardonnay
grape Chardonnay
12,95 10,70 Vanaf 11,95
2022 Aubert & Mathieu Marie Antoinette Corbières
grape Grenache, Mourvedre, Syrah-Shiraz
11,95 9,88
2023 Aubert & Mathieu Kate Sauvignon Blanc BIO
grape Sauvignon Blanc
11,30 9,34
2021 Domaine Faiveley Montagny Blanc
grape Chardonnay
37,80 31,24
2022 Faiveley Bourgogne Pinot Noir
grape Pinot Noir
38,95 32,19
2019 Springfontein Ulumbaza Red
grape Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Pinotage, Syrah-Shiraz
13,95 11,53 Vanaf 13,45
Vegan Label
2020 Springfontein Cape Moby Red
grape Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Pinotage, Syrah-Shiraz
12,95 10,70 Vanaf 11,95

De geschiedenis van Domaine Faiveley gaat terug tot 1825. Het domein is al 7 generaties lang familiebezit en is gelegen in Nuits-Saint-Georges, in het hart van de Bourgogne. 127 ha Wijngaarden, verspreid over Côte de Nuits, Côte de Beaune en Côte Chalonnaise, waarvan 12 wijngaarden met Grand Cru classificatie, 25 met Premier Cru classificatie en 6 wijngaarden met een classificatie “Monopole”. Het domein wordt geleid door Erwan Faiveley, die het werk in de wijngaarden in eigen beheer houdt om zelf controle te hebben over de kwaliteit van de druiven. De handgeplukte oogst wordt met zorg naar gewelfde kelders uit de 19e eeuw gebracht, gelegen in Nuits-Saint-Georges. Om geweldige Bourgognes te maken, combineert Erwan Faiveley de principes van moderne oenologie met traditionele rijping in Frans eiken vaten. Dit alles draagt ertoe bij dat Faiveleywijnen een hoog aanzien hebben.