Faiveley - Marc Colin - Springfontein - Oswald - Bruno Colin - Domaine Astruc

De geschiedenis van Domaine Faiveley gaat terug tot 1825. Het domein is al 7 generaties lang familiebezit en is gelegen in Nuits-Saint-Georges, in het hart van de Bourgogne. 127 ha Wijngaarden, verspreid over Côte de Nuits, Côte de Beaune en Côte Chalonnaise, waarvan 12 wijngaarden met Grand Cru classificatie, 25 met Premier Cru classificatie en 6 wijngaarden met een classificatie...

Toon meer
filter Filteren
Wijnhuis
Land
Regio
Druif
2023 Domaine Astruc Chardonnay Réserve Sud de France
grape Chardonnay
11,45 9,46 Vanaf 10,45
2024 Domaine Astruc Chardonnay Réserve Sud de France
2023 Domaine Astruc Chardonnay Réserve Sud de France
grape Chardonnay
10,95 9,05 Vanaf 9,95
2023 Domaine Astruc Chardonnay Réserve Sud de France
2023 Domaine Astruc Chardonnay Limoux Réserve
grape Chardonnay
13,25 10,95 Vanaf 12,50
2023 Domaine Astruc Chardonnay Limoux Réserve
2020 Chateau Astruc Teramas Chardonnay Limoux
grape Chardonnay
13,95 11,53 Vanaf 12,45
2021 Chateau Astruc Teramas Chardonnay Limoux
2023 Weingut Oswald Weissburgunder Trocken
grape Pinot Blanc
10,95 9,05
Vegan Label
2021 Joseph Faiveley Mercurey Vieilles Vignes
grape Pinot Noir
42,95 35,50
2022 Faiveley Bourgogne Pinot Noir
grape Pinot Noir
38,95 32,19
2021 Domaine Faiveley Montagny Blanc
grape Chardonnay
37,80 31,24
2019 Springfontein Ulumbaza Red
grape Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Pinotage, Syrah-Shiraz
13,95 11,53 Vanaf 13,45
Vegan Label

De geschiedenis van Domaine Faiveley gaat terug tot 1825. Het domein is al 7 generaties lang familiebezit en is gelegen in Nuits-Saint-Georges, in het hart van de Bourgogne. 127 ha Wijngaarden, verspreid over Côte de Nuits, Côte de Beaune en Côte Chalonnaise, waarvan 12 wijngaarden met Grand Cru classificatie, 25 met Premier Cru classificatie en 6 wijngaarden met een classificatie “Monopole”. Het domein wordt geleid door Erwan Faiveley, die het werk in de wijngaarden in eigen beheer houdt om zelf controle te hebben over de kwaliteit van de druiven. De handgeplukte oogst wordt met zorg naar gewelfde kelders uit de 19e eeuw gebracht, gelegen in Nuits-Saint-Georges. Om geweldige Bourgognes te maken, combineert Erwan Faiveley de principes van moderne oenologie met traditionele rijping in Frans eiken vaten. Dit alles draagt ertoe bij dat Faiveleywijnen een hoog aanzien hebben.