Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Exclusieve Franse wijnen

 

Voor exclusieve Franse wijnen kunt u terecht bij Grandcruwijnen. Bent u op zoek naar exclusieve Franse wijnen, werp eens een blik in de online wijnkelder van Grandcruwijnen voor enkele bijzondere en unieke wijnen!


Bekijk onze exclusieve Franse wijnen


“Een goede wijn behoeft geen krans”, luidt een oud Nederlands spreekwoord, oftewel iets dat van zichzelf al goed is, hoeft niet meer te worden aangeprezen. In spreekwoorden schuilt over het algemeen toch een kern van waarheid en voor de exclusieve Franse wijnen die Grandcruwijnen rechtstreeks importeert vanuit Frankrijk en die afkomstig zijn van enkele bijzondere wijnhuizen zou men dan ook geen toepasselijker spreekwoord kunnen bedenken: het betreft hier stuk voor stuk bijzondere, unieke en exclusieve Franse wijnen die uw smaakpapillen zullen weten te verrassen door hun intense, soms complexe smaak met een uiterst verfijnde afdronk.

Van de glooiende wijngaarden in de Bourgogne waar de chardonnay-druif al zeer lang gedijt en welig tiert als ‒ al zijn we eerlijk ‒ nergens anders ter wereld tot en met de zonovergoten en zwaarbeladen wijnstokken vol met bijna rijpe merlot-druiven in de regio rondom Bordeaux: wie aan Frankrijk denkt, denkt aan wijn. Dit is natuurlijk niet zonder reden, enkele van de meest beroemde wijnhuizen vindt u over geheel Frankrijk verspreid en vele wijndruiven die nu van Nieuw-Zeeland tot Chili worden aangeplant en geoogst vinden hun oorsprong in Franse streken en regionen. Bij Grandcruwijnen vindt u in het assortiment dan ook een ruim aanbod aan Franse wijnen en voor de liefhebber hebben wij goed nieuws: binnen dit aanbod vindt u enkele exclusieve Franse wijnen die wij via onze nationale en internationale leveranciers hebben weten te bemachtigen.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een Chateau Ferriere Margaux, een Grand Crus Classés du Médoc, waarbij u bij elke slok zult genieten van een complex boeket van rood fruit en kruiden? Of kiest u liever voor een Chablis les Clos, een chardonnay uit de Bourgogne met een smaak die men kan omschrijven als droog, fijn en complex? Bestel dan uw wijn bij Grandcruwijnen; voor bij een bijzonder diner, een unieke gelegenheid of gewoonweg omdat u een liefhebber en verzamelaar bent van exclusieve Franse wijnen!

Laatste recensies

Na lang zoeken kan je ook nog serieuze bordeaux vinden onder de 15- Wat een verrassing was deze wijn. Nog fris en eigenlijk nog een beetje jong. Na paar uurtje kwam de wijn los en heb je een hele knap glas

- Edwin
Bekijk meer recensies