Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Bodegas Las Cepas wijn online kopen!

Bodegas Las Cepas is gelegen in het plaatsje Logrono in de regio La Rioja, Spanje.

De fameuze Rioja wijnboer Alberto Ramirez heeft in 2010 de Unión Familiar de Agricultores Las Cepas opgericht. Deze organisatie richt zich op wijnbouwers die zich toeleggen op de ontwikkeling van biologische kwaliteitswijn. De wijngaarden die zijn aangesloten maken onderdeel van een natuurlijke omgeving met een hoge biodiversiteit. De wijngaarden zijn bij uitstek geselecteerd op locaties waar de natuur zijn werk kan doen en derhalve uitstekend geschikt voor de teelt van biologische wijngaard. Weinig regen, hoog gelegen, kalkrijke gronden, grind en veel steen zorgen dat de Viura, Sauvignon Blanc, Verdejo, Tempranillo, Graciano en Garnacha druiven in alle 'vrijheid' kunnen groeien en het best uit het terroir naar boven haalt zonder dat hiervoor gif en kunstmest nodig is.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Laatste recensies

Over Bierzo en de Mencia druif wordt veel geschreven. Nog geen ervaring mee, start met deze wijn uw kennismaking. Mooie prijs-kwaliteit.

- Daan
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen