Faiveley - Marc Colin - Springfontein - Bolla - Herdade do Sobroso - Dumanet

De geschiedenis van Domaine Faiveley gaat terug tot 1825. Het domein is al 7 generaties lang familiebezit en is gelegen in Nuits-Saint-Georges, in het hart van de Bourgogne. 127 ha Wijngaarden, verspreid over Côte de Nuits, Côte de Beaune en Côte Chalonnaise, waarvan 12 wijngaarden met Grand Cru classificatie, 25 met Premier Cru classificatie en 6 wijngaarden met een classificatie...

Toon meer
filter Filteren
Wijnhuis
Land
Regio
Druif
2024 Dumanet Chardonnay Grande Reserve
grape Chardonnay
10,75 8,88 Vanaf 9,95
2023 Herdade do Sobroso Reserva Branco
grape Antao Vaz, Arinto, Palomino, verdelho
Special Price 14,75 12,19 van 17,95
2023 Herdade do Sobroso Reserva Branco
2021 Herdade do Sobroso Reserva Tinto
grape Tempranillo, Alfrocheiro Preto, Alicante bouschet, Trincadeira
Special Price 14,75 12,19 van 16,95
2021 Herdade do Sobroso Reserva Tinto
2021 Dumanet Chardonnay Reserve
grape Chardonnay
9,50 7,85 Vanaf 8,95
2023 Dumanet Merlot
grape Merlot
8,75 7,23 Vanaf 8,15
2023 Bolla Pinot Grigio Rétro Valdadige
grape Pinot Gris
14,45 11,94 Vanaf 13,40
2021 Herdade do Sobroso Cellar Selection Tinto
grape Alicante bouschet, Syrah-Shiraz
26,50 21,90 Vanaf 23,95
2021 Herdade do Sobroso Cellar Selection Tinto
2017 Bolla Le Poiane Amarone della Valpolicella
grape Corvina, Molinara, Rondinella, Sangiovese
40,95 33,84
2022 Herdade do Sobroso Arche Branco
grape Alicante bouschet, Cabernet Sauvignon
79,95 66,07

De geschiedenis van Domaine Faiveley gaat terug tot 1825. Het domein is al 7 generaties lang familiebezit en is gelegen in Nuits-Saint-Georges, in het hart van de Bourgogne. 127 ha Wijngaarden, verspreid over Côte de Nuits, Côte de Beaune en Côte Chalonnaise, waarvan 12 wijngaarden met Grand Cru classificatie, 25 met Premier Cru classificatie en 6 wijngaarden met een classificatie “Monopole”. Het domein wordt geleid door Erwan Faiveley, die het werk in de wijngaarden in eigen beheer houdt om zelf controle te hebben over de kwaliteit van de druiven. De handgeplukte oogst wordt met zorg naar gewelfde kelders uit de 19e eeuw gebracht, gelegen in Nuits-Saint-Georges. Om geweldige Bourgognes te maken, combineert Erwan Faiveley de principes van moderne oenologie met traditionele rijping in Frans eiken vaten. Dit alles draagt ertoe bij dat Faiveleywijnen een hoog aanzien hebben.