Filteren

Pessac-Léognan

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 57

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pessac-Leognan is een gemeente-appellatie ten zuiden van de stad Bordeaux. De wijngaarden liggen hier tussen de pijnboombossen. De bodem is hier lichter, bevat meer zand dan in de Medoc. De wijnen zijn over het algemeen rond en stevig met soms aangenaam aardse tonen. De meeste zijn wat lichter en sappiger dan de AOP-wijnen uit de Medoc.

De rode wijnen bestaan grotendeels uit cabernet sauvignon en merlot. Het merendeel van de wijnproductie is rood, maar er worden ook grote houtgerijpte witte wijnen van semillon en sauvignon blanc gemaakt.

In Pessac-Leognan ligt het wijnhuis Premier Grand Cru Classe Haut-Brion.

Druivenrassen: cabernet sauvignon, merlot, sauvignon blanc, semillon.

Pessac-Léognan

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!