Filteren

Anderson Valley

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Anderson Valley in Mendocino County is slechts vijftien mijl lang, maar gun uzelf voldoende tijd om deze ongelooflijk complexe en geologisch diverse regio te verkennen. Het is de reis waard vanwege de schilderachtige schoonheid van de vallei en de schilderachtige stadjes, Boonville en Philo, maar er zijn ook ongeveer 20 lokale wijnhuizen om te bezoeken. Als wijnbestemming is de Anderson Valley relatief jong. Het klimaat werd lange tijd als te koel beschouwd voor vitis vinifera. Eigenlijk is het klimaat perfect voor de juiste rassen. Een jaarlijks Elzasser festival viert Pinot Blanc, Gewurztraminer en Riesling, die bloeien in de vallei. Er is ook een apart festival voor de typisch elegante, Bourgondische Pinot Noirs. Wat betreft uw eigen festiviteiten, u zult tijdens uw bezoek wat mousserende wijnen willen halen, omdat de koele mistige nachten Chardonnay en Pinot Noir in staat stellen een zuurniveau te bereiken dat vergelijkbaar is met dat in Champagne, en enkele van Amerika's beste traditionele methode bubbels wordt gemaakt in Anderson Vallei.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!