Filteren

Aragon

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 22

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Aragón is een Spaanse wijnregio in Noord-Spanje. Het is een vrij oud gebied maar telde kwalitatief gezien pas een beetje mee vanaf rond 1980. Voor die tijd werden er in het gebied vooral bulk wijnen geproduceerd en werkt gewerkt met vrij verouderde bodega's en dito apperatuur. Inmiddels is dit veranderd en heeft er een mooie modernisering plaats gevonden. Van de vroeger nogal logge, zware wijnen is men nu 'om' naar de wat frissere, vol fruitige, fijnere wijnen. Ook is men gaan experimenteren met andere druivenrassen waardoor de Aragón wijnen een flinke vooruitgang hebben geboekt en inmiddels een goede naam hebben. De tempranillo druif is in dit gebied veel te vinden. Vroeger was dit vooral garnacha. 

De appellaties in het gebied zijn: Somontano, Cariñena, Calatayud en Campo de Borja.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!