Okonomierat Rebholz

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Okonomierat Rebholz is een vooraanstaand wijnhuis in Duitsland, gelegen in het wijngebied Pfalz. Het wijnhuis staat bekend om zijn hoogwaardige wijnen, voornamelijk gemaakt van de druivenrassen Riesling en Spätburgunder (Pinot Noir). Het bedrijf werd opgericht in 1949 en is een familiebedrijf dat traditionele wijnbereidingsmethoden combineert met moderne technieken.

Meer informatie over Okonomierat Rebholz.

De wijngaarden van Okonomierat Rebholz bevinden zich in enkele van de beste terroirs in de Pfalz-regio. De specifieke locatie van de wijngaarden draagt bij aan de kwaliteit van de druiven die worden geoogst. Het wijnhuis staat vooral bekend om zijn Riesling-wijnen, die variëren van droog tot zoet, en Spätburgunder wijnen met uitgesproken karakter.

De wijnen van Okonomierat Rebholz worden geprezen om hun puurheid, precisie en complexiteit. Ze bieden een goede balans tussen fruitige aroma's, mineraliteit en verfrissende zuurgraad. Het wijnhuis hecht veel waarde aan duurzaamheid en ecologische landbouwpraktijken, en is betrokken bij biologische wijnbouw. De wijnen van Okonomierat Rebholz hebben talrijke prijzen en erkenningen ontvangen van wijnexperts en competities wereldwijd, wat getuigt van de consistent hoge kwaliteit van hun producten.