Filteren

Valle de Uco

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 21

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Valle de Uco, ook wel bekend als de Uco Valley, is wellicht de meest trendy wijnregio in Zuid-Amerika. Gelegen op 88 km ten zuiden van de stad Mendoza, aan de voet van de Andes. Ooit een gebied van boomgaarden, ontstonden hier slechts drie decennia geleden wijngaarden, allemaal voorzien van moderne wijnhuizen.

Dit dal strekt zich uit over de departementen Tunuyán, Tupungato en San Carlos, en ligt op hoogtes variërend van 850 m tot 1990 m. De unieke mix van koele temperaturen, arme kalkrijke bodems, goede drainage en constante briesjes zorgt voor robuuste wijnen met een hoge natuurlijke zuurgraad. Malbec, Chardonnay en Cabernet Franc gedijen goed onder deze omstandigheden! De Uco Valley herdefinieert de Argentijnse Malbec, en produceert wijnen op grote hoogte die barsten van levendige kleuren, geurige aroma's, frisse zuurgraad en rijke fruitigheid.

De combinatie van klimaat, bodems, hoogte en wijnmakers expertise heeft de Uco Valley naar de voorhoede van de Argentijnse wijnscene gestuwd. Met oude wijnstokken en nauwkeurige druiven/terroir combinaties kunnen de wijnen alleen maar sterker worden.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!