Filteren

Sonoma County

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 28

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Volg die mist! Zo werd de Sonoma Coast AVA< uiteindelijk een enorm gebied dat zich 80 mijl uitstrekte, ten noorden van de grens met Mendocino en in het zuiden tot aan de Marin County-lijn. De grenzen van de AVA werden in wezen bepaald door de oostelijke reizen van de Pacifische mist. Omdat de mist een ingang in het binnenland vindt bij de Petaluma-rivier "Petaluma Gap", omvatte de Sonoma Coast-regio uiteindelijk de echte Sonoma Coast - die met uitzicht op de Stille Oceaan - en een areaal van veertig mijl landinwaarts van de kust.

Dit verklaart de opname van sommige delen van de warmere AVA's in het binnenland van Sonoma Valley, Chalk Hill en Sonoma Mountain; stukken van de koelere Russian River, Green Valley en Carneros AVA's; evenals de hele Fort Ross-Seaview AVA.

Deze gebieden delen een vergelijkbaar koel en winderig, met mist doordrenkt klimaat, perfect voor het verbouwen van uitstekende Chardonnay, Pinot Noir en Syrah.

Sonoma County

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!