Filteren

Okonomierat Rebholz

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Okonomierat Rebholz is een vooraanstaand wijnhuis in Duitsland, gelegen in het wijngebied Pfalz. Het wijnhuis staat bekend om zijn hoogwaardige wijnen, voornamelijk gemaakt van de druivenrassen Riesling en Spätburgunder (Pinot Noir). Het bedrijf werd opgericht in 1949 en is een familiebedrijf dat traditionele wijnbereidingsmethoden combineert met moderne technieken.

Meer informatie over Okonomierat Rebholz.

De wijngaarden van Okonomierat Rebholz bevinden zich in enkele van de beste terroirs in de Pfalz-regio. De specifieke locatie van de wijngaarden draagt bij aan de kwaliteit van de druiven die worden geoogst. Het wijnhuis staat vooral bekend om zijn Riesling-wijnen, die variëren van droog tot zoet, en Spätburgunder wijnen met uitgesproken karakter.

De wijnen van Okonomierat Rebholz worden geprezen om hun puurheid, precisie en complexiteit. Ze bieden een goede balans tussen fruitige aroma's, mineraliteit en verfrissende zuurgraad. Het wijnhuis hecht veel waarde aan duurzaamheid en ecologische landbouwpraktijken, en is betrokken bij biologische wijnbouw. De wijnen van Okonomierat Rebholz hebben talrijke prijzen en erkenningen ontvangen van wijnexperts en competities wereldwijd, wat getuigt van de consistent hoge kwaliteit van hun producten. 

 

 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!