Filteren

Kistler Vineyards

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kistler Vineyards is een klein familie wijnhuis in de Russian River Valley. Ze hebben zich gespecialiseerd in het produceren van Bourgogne type Chardonnay en Pinot Noir. Het wijnhuis werd in 1978 opgericht door de Kistler familie. Ze bezitten enkele van de allerbeste wijngaarden van Napa en Sonoma, inclusief Dutton Ranch (Russian River Valley) in Western Sonoma County. De wijnmakerij werd in 1978 opgericht door Steve Kistler en Mark Bixler. Kistler Vineyards heeft een reputatie opgebouwd vanwege zijn toewijding aan het maken van wijnen die het unieke terroir tot uitdrukking brengen van de verschillende wijngaarden waar ze vandaan komen.

Productie van Kistler

Kistler staat vooral bekend om zijn Chardonnay en Pinot Noirs, die consequent hoge scores en lovende kritieken krijgen. De wijnmakerij produceert een reeks Chardonnays en Pinot Noirs uit één wijngaard, vaak genoemd naar de wijngaard waar de druiven vandaan komen. Enkele van de bekende wijngaarden waarmee Kistler samenwerkt, zijn Dutton Ranch, Hudson Vineyard en Cuvee Cathleen. Kistler volgt een filosofie van wijnmaken met minimale interventie, met als doel de natuurlijke kwaliteiten van de druiven en de wijngaard tot uiting te laten komen in de wijnen. Ze gebruiken traditionele wijnbereidingstechnieken en fermenteren hun wijnen vaak met inheemse gisten. De wijnen van Kistler worden in relatief kleine hoeveelheden geproduceerd, waardoor ze zeer gewild zijn bij verzamelaars en wijnliefhebbers. De beperkte productie draagt bij aan hun exclusiviteit. De afgelopen jaren is de wijnmakerij in sommige van zijn wijngaarden overgegaan op het gebruik van biodynamische landbouwmethoden. Deze holistische benadering van de landbouw is gericht op het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van de wijngaarden en de druiven.

Kistler Vineyards

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!