Filteren

Château Duhart Milon

Chateau Duhart-Milon Rothschild | Pauillac | Wine Academy | Cult Wines

Château Duhart-Milon (voorheen bekend als Duhart-Milon-Rothschild), gelegen in het Pauillac-district van Bordeaux, is geclassificeerd als een "4eme Cru Classé" volgens de Bordeaux-classificatie van 1855. 

Château Duhart-Milon is eigendom van Lafite Rothschild. Beide wijnhuizen staan ​​onder hetzelfde management, met oenoloog Christophe Congé en zaakvoerder Louis Caillard. 

Het landgoed van Château Duhart-Milon ligt aan de westkant van Lafite Rothschild. De wijngaard bestaat uit ongeveer 75 hectare land en is beplant met Merlot (33%) en Cabernet Sauvignon (67%) wijnstokken.  In totaal is de productie van dit wijnhuis ongeveer 30.000 kisten per jaar.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!