Filteren
Russian River Valley

Russian River Valley

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het lijkt erop dat iedereen wil instappen op de Russian River AVA en is de de thuisbasis van vele fameuze high end californische wijnbedrijven.

Aangezien de grenzen van het Russian rivierengebied op unieke wijze worden bepaald door mist, zijn de grenzen ervan met tegenzin twee keer gedwongen uit te breiden sinds de oorspronkelijke goedkeuring in 1983. Niet zonder controverse, werd de warmere Chalk Hill AVA in 2011 opgenomen als een deelgebied van de Russian rivier Het is een zeldzame dag waarop mist en koude briesjes niet langs de vallei naar boven komen via de Russian rivier die uitkomt in de Stille Oceaan, maar er is genoeg zonlicht om te rijpen ern is is dus een cool climate in Californië en verklaart dusw ook een beetje de bourgogne/meursault aandoende wijnen van bijvoorbeeld de chardonnay druif.

Ontelbare bodemsoorten en verschillende klonale selecties dragen bij aan diversiteit. Russian River is een bijna perfecte teeltregio voor Chardonnay en Pinot Noir. Het wordt algemeen erkend als een productiebron van wereldklasse voor zowel niet-mousserende als mousserende wijnen.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!