Filteren

Paso Robles

Paso Robles Wine Country is een Amerikaans wijnbouwgebied in de San Luis Obispo County, Californië. Het heeft ongeveer 33.000 hectare wijngaard beplant met wijndruiven en staat bekend om zijn historische variëteit Zinfandel, Cabernet Sauvignon en wijnen in Rhône-stijl.

Paso Robles was de grootste niet-onderverdeelde AVA in Californië op ongeveer 614.000 hectare. Daarentegen is de appellatie Napa Valley (die zestien AVA's omvat die binnen zijn grenzen zijn afgebakend) ongeveer een derde van het gebied op 225.000 hectare. Sinds de Paso Robles AVA werd opgericht in 1983, is Paso Robles uitgegroeid tot 200+ wijnmakerijen en 40.000 wijngaarden. Dit wijngaardareaal is verspreid over een uitgestrekt district van ongeveer 42 mijl van oost naar west en 32 mijl van noord naar zuid. De gemiddelde regenval varieert van meer dan 30 centimeter per jaar in de meest westelijke delen tot minder dan 25 centimeter in gebieden verder naar het oosten. Verhogingen variëren van 700 voet tot meer dan 2400 voet. Bodems verschillen dramatisch in verschillende delen van de AVA, van de zeer kalkrijke heuvels dichtbij ons tot zand, leem en alluviale bodems in het stroomgebied van de Estrella. 

 

Paso Robles

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!