Filteren

Muscat de Rivesaltes

Deze wijn, een favoriet van het pauselijke hof van Avignon, is een zoete versterkte Vin Doux Naturel uit de regio Roussillon. Het productiegebied is te vinden in de uitgestrekte Rivesaltes AOC's, waar het het departement Aude en enkele van de lagere wijngaarden van de Pyrénées Orientales overlapt. Het is gemaakt met de nobele Muscat blanc, of met de minder gedistingeerde — en minder uitbundige - Muscat van Alexandrië.

De wijn biedt echter een geweldige instapwaarde voor diegenen die een goedkoper etiket willen dat de kenmerken van VDN bevat. Het volgt het bedwelmende, geestige karakter van andere Languedoc-muscats zoals Lunel, Mireval en Frontignan, en harmoniseert een zachte zoetheid met scherpe zuren, lichte citrus- en wittebloesemaroma's en een ruime afdronk.

Muscat de Rivesaltes

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!